galina ارسال شده در بهمن 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2013 من توي فروشگاهم، فايل مي فروشم و بعضي وقتا مشتري اشتباها 2 يا بيشتر از اون فايل رو به سبد خريد اضافه مي كنه و براي پس دادن پول دردسر دارم.چطور مي شه كه : 1- يا تعداد محصولات قابل اضافه شدن به سبد خريد رو محدود كرد (مثلا هر محصول همزمان بيشتر از يكي به سبد خريد اضافه نشه)2- يا اينكه تخفيفي مشخص كرد توي سيستم كه هر موقع كاربر تعداد بيشتري از يك محصول رو خريد، به قيمت همون يك عدد محصول براش حساب بشه. راهنمايي كنيد لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2013 خب یک راهش استفاده از برگه قیمت در ویرایش محصول هستمیتونید قیمت محصولات رو برای تعداد مشخصی ویرایش کنیدیک راهش هم فقط در پرستاشاپ ۱.۵ و استفاده از بخش قوانین قیمت گذاری کاتالوگ هست که میتونید برای یک دسته قوانینی تعریف کنیدموفق باشید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در بهمن 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2013 خب یک راهش استفاده از برگه قیمت در ویرایش محصول هستمیتونید قیمت محصولات رو برای تعداد مشخصی ویرایش کنید چطوري بايد اين كار رو انجام گزينه ها رو چي وارد كنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2013 یه نگاه اندازید فکر کنم متوجه بشیدمطمئن هستین نگاه کردین؟قیمت ویژه تعریف میکنین و از تعداد ۲ تا تخفیف ۵٠ درصد بذارید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در بهمن 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2013 یه نگاه اندازید فکر کنم متوجه بشیدمطمئن هستین نگاه کردین؟قیمت ویژه تعریف میکنین و از تعداد ۲ تا تخفیف ۵٠ درصد بذارید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نگاه كردم ولي مشكلي كه توي اين راه حل وجود داره اينه كه فقط براي موقعي كه مشتري دو بار محصول رو انتخاب كنه عمل مي كنه و مثلا اگر اشتباها 4 بار به سبد خريد اضافه كنه، با تخفيف 50 درصد هزينه اي كه بايد پرداخت كنه (بجاي چهار برابر) دو برابر هستش. من مي خوام اگر 1000 تا هم اضافه كرد هزينه يكي ازش گرفته بشه.ولي خب اين راه هم انجام نشد كلا. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .