itesalat ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 با سلام خدمت مدیران محترم و دوستان عزیزمن یک مشکل اساسی با این فروشگاه ساز دارم که خیلیم مهمه اینکه 90% سفارشای گرفته شدرو در قسمت سفارشها ثبت نمیکنه و پیغام سفارش نامعتبر را برای من ارسال میکنه که اینم فقط در قسمت مشتریها قابل رویته.لطفا منو راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 سلام دوست عزیز میشه یخورده بیشتر توضیح بدید؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 نگاه کنید هر مشتری که سفارشی رو ثبت میکنه باید بره قسمت سفارشات یک ایمیل و یک اس ام اسم اگه فعال کرده باشید واستون بیاد خیل خوب مشتریهای سایت من وقتی سفارشیرو ثبت می کنن قسمت سفارشات نمیره ایمیل داده نمیشه و همین طور اسم اس فقط یگ سفارش به نام سفارش نا معتبر در داخل سابقه کاری خود مشتری ثبت میشه که یک ایکون علامت سوال داره الان سایتو دارم از ورژن 1.4 برمیگردونم به 1.3 گفتم اپدیت کنم شاید درست بشه نشد از 1.4 خوشم نیومد اماده شد چندتا عکس میزارمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 آیا در هدر سایتتون تغییرات دادین؟ منتظر دیدن عکس ها میمونم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 14، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 مشکل عمده اینجاست که در سفارشی که صحیح ثبت میشه شما در قسمت سفارش نوع کالا و ترکیباتی که واسه اون دادین مشخص می شه ولی در این سفارش نا معتبر شما سفارشو فقط میتونین از سبد خرید پیگیری کنین که اونجا ترکیباتو نشون نمیده و مستلزم تماس با مشتری هست اگه از دوستان کسی با این مشکل برخورده لطفا راهنمایی کنه .با تشکرادرس سایت منم هستwww.pantipets.comیا www.pantipets.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 مشکل عمده اینجاست که در سفارشی که صحیح ثبت میشه شما در قسمت سفارش نوع کالا و ترکیباتی که واسه اون دادین مشخص می شه ولی در این سفارش نا معتبر شما سفارشو فقط میتونین از سبد خرید پیگیری کنین که اونجا ترکیباتو نشون نمیده و مستلزم تماس با مشتری هست اگه از دوستان کسی با این مشکل برخورده لطفا راهنمایی کنه .با تشکرادرس سایت منم هستwww.pantipets.comیا www.pantipets.irمنم همین مشکل را دارم شما مشکلتون حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 علتش مشخصه! پرداخت با فیش بانکی معتبر نیست تا زمانی که سفارش به پذیرش پرداخت تغییر وضعیت بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .