nikatech ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 دقیقا همین روش رو روی فایل category.tpl برای نام شاخه ها و product-list.tpl برای لیست محصولات شاخه ها انجام بدید. در کل عدد بعد از truncate نشون دهنده محدودیت تعداد کاراکترهاست پیروز باشیدلطف می کنید بفرمایید این دو تا فایل در کدوم مسیر هستند؟ ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2014 درست شد.. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galaxy ارسال شده در شهریور 26، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2019 سلام. من مشکل افزایش کاراکترهای آدرس رو دارم. مشتریانی که آدرسشون طولانیه نمیتونن تمام آدرسشون رو وارد کنن. چی کار باید بکنم تا کاراکترها بیشتر بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alizadeeh ارسال شده در بهمن 27، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2019 دقیقا همین روش رو روی فایل category.tpl برای نام شاخه ها و product-list.tpl برای لیست محصولات شاخه ها انجام بدید. در کل عدد بعد از truncate نشون دهنده محدودیت تعداد کاراکترهاست پیروز باشید سلام مدیر خوب پرستا ایران من category . product . رو تغیر دادم و پاک کردن حافطه موقت رو انجام دادم اما نشد عکس ضمیمه کردم محصولاتم ... نشان میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 30، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2019 لطف دارید اگر از انجام صحیح مراحل اطمینان دارید باید تیکت بذارید تا همکاران بررسی کنن. اینطور مواقع نیاز به بررسی فنی وجود داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در فروردین 1، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2020 با سلام، تعداد کاراکترهای نام شاخه و زیر شاخه را چطور میتوان افزایش داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در مهر 10، 2022 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2022 سلام من این مطالب رو خوندم اما ورژن من 1.7.8.5 هست و با مطالبی که گفته شده سازگار نیست. الان محدودیت کارکتر در عنوان دارم و سه نقطه میزنه میشه بگید برای ورژن من کجا باید برم این محدودیت رو برطرف کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .