extera260 ارسال شده در فروردین 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2014 سلام هروقت مشتری از گذینه امتیاز وفادار خود استفاده میکنه که کد تخفیف میسازه بعد ساخت کد هی میگه این کد فعال نیست باید خودم از تو پنل مدیریت فعالش کنم میشه کاری کرد که بعد ساخت کد دیگه نیازی به فعال سازی من نباشه خودش فعال باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2014 نسخه پرستاشاپ چنده؟ تا جایی که یادمه اینطوری نبوده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در فروردین 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2014 PrestaShop™ 1.5.4.1فارسیموقعی که کد درست میشه تاریخ این شکل: معتبر از 1392-10-15معتبر تا1392-10-15 دوتایکین بعدشم فعال نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2014 پیکربندی ماژول رو نگاه کنید حتمن تنظیماتی برای تعداد روزهای فعال بودن داره و دستکاری کردین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
extera260 ارسال شده در فروردین 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2014 نه چیزی با این نام یا در رابطه با این نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .