shahriar57 ارسال شده در فروردین 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2014 دوستان در حدود ۴ ماه میشه روی این شاپ دارم کار میکنم . تنها مشکلم با ماژول های ایرانی هست که اونها رو هم دارم از اول مینویسم . این پست رو گذاشتم تا دوستان اگر محصولات لاجیتک رو میخوان از الان اقدام کنن logitechpro.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در فروردین 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2014 با تبریک به شمااز چه قالبی دارید استفاده می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahriar57 ارسال شده در فروردین 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 با تبریک به شمااز چه قالبی دارید استفاده می کنید؟ممنونیکی از قالبهای مانتسر هست که البته فقط اسمش - خیلی تغییرات داده شده و ۱۰۰٪ فارسی سازی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2014 منظورتون از ماژوت های ایرانی چه ماژول هایی هست؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .