mohammadirrap ارسال شده در فروردین 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 سلاممن اسلایدری که تو قسمت ماژول های سازگار با نسخه 1.4 بود رو با نصب کننده نصبش کردم زد با موفقیت دانلود شد ولی هرچی تو ماژول ها گشتم که فعالش کنم پیداش نکردم ولی تو هاست توی پوشه ماژول آپلود شده و فولدرش هستگفتم شاید مشکل از اسلایدر باشه رفتم اسلایدر nivo رو هم نصب کردم اون هم همین مشکل رو داشتچطوری حل میشه؟دوستان کمک کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 شما ماژول هاتون رو برای نمایش فیلتر کردینیک نوع فیلتر در بالا هست که مثلن میتونید انتخاب کنید فقط نصب شده ها یا نشده ها رو نمایش بده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadirrap ارسال شده در فروردین 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 ممنون درست شد نیوو اسلایدر رو نصب کردم حالا چهارتا عکس بهش اضافه کردم فقط یکیشو نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2014 این دیگه به این تاپیک مربوط نیست و همینطور مشکل ماژول هست یا تنظیم اشتباهیک بار بازنشانی کنید شاید درست بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .