asady92 ارسال شده در فروردین 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 سلام ماژول ای که از کل سایت و پایگاه داده بتونه پشتیبان گیری کنه ؟ لطفا اساتید راهنمایی کنن ممنون و با تشکر از زحمات شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2014 هیچ ماژولی امنیت ندارهبسته به نوع کنترل پنل هاستتون میتونید بکاپ کلی از بخش بکاپ بگیرید و تنها راه مطمئن هستاگر مایلید دستی بکاپ بگیرید تا بتونید انتقال بدین از طریق phpmyadmin یک بکاپ از دیتابیس بگیرید. آموزش های زیادی در گوگل پیدا میکنیدبرای پشتیبان از فایل ها هم پوشه public_html رو فشرده کنید و دانلود کنید یا جایی در هاست نگه دارید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh3eN ارسال شده در مرداد 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2015 با سلام خدمت دوستان.فروشگاه بنده در حال تکمیل هست و بزرگترین نگرانی و دغدغه ای که در حال حاضر دارم بحث بکاپ از سایت هست. دیتابیس رو که از بخش "پارامترهای پیشرفته > پیشیبانی پایگاه داده" بکاپ میگیرم. (اگر ایرادی داره و یا راه بهتری هست بفرمائید) اما برای بکاپ گیری از فایل ها مشکل دارم. کنترل پنل هاست بنده دایرکت ادمین هست و تا اونجا که دیدم "فول بکاپ" نداره. یه بار اومدم توی ftp و کل پوشه پابلیک رو کپی کردم تو سیستم که زمان خیلی زیادی طول کشید و آخرش هم کامل نشد و ارور داد توی فایل زیلا. الآن که با جستجو به این تاپیک رسیدم، خواستم از راهی که دانوش خان فرمودن بکاپ بگیرم و از توی File Manager اومدم فولدر public_html رو انتخاب کردم، اون پایین صفحه کلید Add to Clipboard رو زدم و بعدم از بخش زیرش هم اومدم یه اسم دادم برای فایل فشرده و در قالب zip تنظیم کردم و create رو زدم. بعدم لینک دانلود بکاپ رو داد بهم. اما میبینم که یه فایل زیپ ۱ کیلوبایتی رو بعنوان بکاپ اون همه فایل تحویل داده بهم!!! خواستم از دوستان بخوام که در این مورد راهنمایی کنن بنده رو لطفا.تشکر... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 بهتره از طریق خود هاستتون بکاپ بگیریداگر هاستتون اجازه بکاپ نمیده بهترین کار صحبت با مدیر سرورتون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .