mohammadirrap ارسال شده در فروردین 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2014 سلاممن از پرستا شاپ 1.4 استفاده می کنم و همچنین از درگاه پی لاین....سایت من سایت فروش موزیک هستش و از اونجایی که خواننده اعتماد نمیکنه به هر کسی من میخوام که به هر آرتیست اسکریپت پی لاین مختص به خودش رو بدم تا تراکنش های موفق یا ناموفق خودش رو چک کنه حالا واسه اینکار باید توی قسمت محصول جدید یه فیلد اضافه بشه که api کد مخصوص اون خواننده رو بخواد و توی فروشگاه هم سبد خرید به کل حذف بشه و جاش فقط دکمه پرداخت باشه...حالا میخوام ببینم کسی میتونه این ماژول رو اینطوری که من گفتم ادیت کنه یا بهتره بگم ماژول و شایدم خود پرستا شاپ ؟؟حالا یا هزینه اش رو میدم که اختصاصی خودم باشه یا یه نفر این کار رو رایگان انجام بده و آموزشش رو بذاره تا بقیه هم انجام بدن یا ماژول رو رایگان بذاره برای دانلود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2014 شما مطمئن هستید پیلاین روی یک سایت چندین درگاه میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadirrap ارسال شده در فروردین 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2014 شما مطمئن هستید پیلاین روی یک سایت چندین درگاه میده؟آره من باهاشون صحبت کردم گفتند که اگه سایتتون خلاف قوانین نباشه مشکلی نداره گفتم سایتم فروش موزیکه اشکالی نداره ؟ گفتش که نه فقط فروش وی*پی*ان نباشه مشکلی نداره درگاه هر چند تا بخوام بهم میدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2014 به هر حال چیزی که میگید هنوز برام عجیبه. هرچندتا درگاه بخواهید بهتون میدن اما این که چند تا اکانت متفاوت برای یک سایت درگاه بگیرند ممکنه؟به هر حال این تغییر با یک آموزش قابل انجام نیست و نیاز به تعریف دیتابیسی از وابستگی نام صاحب اثر و شماره ترمینال درگاه دارد.در حال حاضر فرصت ندارم و نمیتونم انجام بدم ولی میتونید درخواستتون رو ثبت کنید تا در اینده رسیدگی شودموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadirrap ارسال شده در فروردین 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2014 منظورم اینه که با یه اکانت توی سایت پی لاین میتونم چندتا درگاه بگیرم با آدرس های متفاوتمثلا اگه اسم سایت من site.com باشه و اگه درگاه مثلا برای یاس بحوام این آدرس رو میدم به پی لاین: site.com/yas یا yas.site.com و توی فولدر یاس توی هاستم اسکریپت آسان پرداخت پی لاین رو نصب میکنم و اطلاعات مدیریتش رو میدم به یاس حالا کسی به جز جناب Danoosh نمیتونه انجام بده این رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2014 درود چرا میخواهید همه چیزو بپیچونید ! کدوم فروشگاه واسه هر محصولی که میذاره یک درگاه جداگانه میگیره ؟! شما اگه میخواهید مشتری اعتماد کنه برید نماد اعتماد بگیرید سایتتون توی ستاد ساماندهی ثبت کنید نه اینکه واسه هر محصول درگاه جدا بگیرید ! موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadirrap ارسال شده در فروردین 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2014 حاجی خب حتما لازمه که میخوام وگرنه خودم اینطوری راضی ام بعد گفتم که سایت فروشه موزیکه اگه مثلا این فروشگاه های معمولی بود یعنی همه محصولات از خودم یا یه شرکت خاص بود آره مشکلی نداشت ولی الان فک کن 20 تا تولید کننده داریم این 20تا هر کاری هم بکنی اعتماد نمی کنن چون همین چند وقت پیش واسه فروش آلبوم یه خواننده معروف یه سایتی 80 میلیون پول اون خواننده بد بخت رو بالا کشید و یه آبم روش سره همین دیگه اعتماد نمی کنن حالا کسی هست که بتونه انجام بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2014 راهی که انتخاب کردید اشتباه هست و در آینده به مشکل میخوریاز طریق ایمیل در ارتباط باشید شاید بتونم راه دیگه ای پیشنهاد بدم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .