mohandes ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 با سلامدوستان عزيز چگونه مي تونم در فرم ثبت نام كشور را ايران بزارم(يعني از حالت كشويي خارج بشه و فقط ايران در قسمت كشورها باشه به عبارت ديگر مشتري حق انتخاب كشور نداشته باشه و يا حتي كشور را نشان ندهد) و چگونه مي تونم در فرم ثبت نام تغييراتي اعمال كنم؟؟؟آدرس سايت: http://alipaper.irممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 توی قسمت بومی سازی > کشور ها . همه رو غیر فعال کنید بجز ایران . تغییرات در فرم ثبت نام خودتون نمیتونید انجام بدید باید چندید فایل تغییر کنه اگه نیاز دارید میتونید از طریق بازارچه درخواستتون رو ارسال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در فروردین 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 جواد جان سلامتو قسمت بومی سازی اصلا کشوری نبود که من بخوام غیرفعالش کنم و در ضمن اصلا بجای کشور نوشته نوع مشتریباید چیکارش کنم؟؟؟؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2014 شما 1.4 هستید باید اینجا برید : بخش مديريت > حمل > کشورها حالا همه کشور ها رو غیر فعال کنید بجز ایران و در پایین ترین قسمت جایی که نوشته " گزینه های کشور " روی ایران تنظیم کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ertebat ارسال شده در فروردین 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2014 منظورش اینه که چطوری منوی کشویی کشور هارا حذف کنه . منم این مشکل را دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2014 من نیز پاسخ ایشون رو دادم توی پست 4 . لطفا دقت کنید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 برای حذف منوی کشویی باید در فایل tpl به جای select یک input از نوع hidden با مقدار 112 بگذارید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohandes ارسال شده در فروردین 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 دانوش جان سلامممكنه يه كم بيشتر و ساده تر توضيح بدي؟؟؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 بینید این ها آموزش html محسوب میشه که در اینجا نمیگنجه و فقط میتونیم نشانه بدیم ... باید بشه: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ertebat ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 بینید این ها آموزش html محسوب میشه که در اینجا نمیگنجه و فقط میتونیم نشانه بدیم ... باید بشه: سلامآقا من این کد را پاک کردم-{foreach from=$countries item=v}{$v.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}{/foreach} وبجای اون این را گذاشتم اون کشویی کشور حذف شد ولی حالا موقع ثبت نام مینویسه شناسه کشور موجود نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 حالا چرا میخوای سر به سرش بذاری ؟!! اون روشی که بهتون گفتم درسته کشو هست اما فقط نام ایران قرار داره و مشتری نمیتونه جز این چیزه دیگه وارد کنه اصلا کاری هم به این نداره . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 چک کنید ایران شمارش چند هست به جای 112 بزارید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ertebat ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 112 است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 س راهی که گفتم درست انجام ندادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .