teni1372 ارسال شده در فروردین 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 سلام دوستان. خواهشا یک راهی برای مشکل من بهم نشون بدین. من پرستاشاپ 1.4.6 رو دارم و آخرین بار که وارد صفحه ی مدیریت شدم ، یک سری تنظیمات رو دستکاری کردم. مثلا فایل htm access رو ساختم و چنتا تغییر دیگه که یادم نیست. از اون به بعد وقتی ایمیل و پسورد ورود به صفحه ی مدیریت رو می زنم با فایرفاکس صفحه ی سفید باز می کنه و با کروم دوباره به همون صفحه وارد کردن ایمیل و پسورد بر می گرده. خواهش می کنم کمک کنید ازش خلاص بشم. فکر کنم اگه تنظیماتش رو ریست کنم حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 اگر صفحه سفید میاد که باید دیباگ رو روشن کنیداگر صفحه میاد اما نمیتونید وارد بشید بفرمایید که آیا خطا میده بهتون یا خیر؟ آدرس مدیریت و نام کاربری و گذرواژه تون رو برای من در پیام خصوصی ارسال کنید تست کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teni1372 ارسال شده در فروردین 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2014 مشکلم حل شد. ممنون. نمیدونم چرا اما با کوکی های گوگل کروم مشکل داشت. کوکی ها رو که پاک کردم مشکلم رفع شد. ادمین جان ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .