rayan ارسال شده در بهمن 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2011 سلام دوستان برای اینکه نام تولید کننده و توزیع کننده را به نویسنده و ناشر تغییر دهم از چه قسمتی می توتن تغییر داد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2011 از بخش ابزارها - ترجمه ها - ترجمههای بخش کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 از بخش ابزارها - ترجمه ها - ترجمههای بخش کاربری این راهی که شما فرمودید برای تغییر نام در صفحه مدیریت درسته؟ چون برای تغییر در سایت ماژول مربوط را تغییر دادم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در بهمن 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 سلام با تشکر از شمامن هم در این قسمت تمام تولید کننده ها را تغییر دادم ولی باز هم در قالب سایت سمت راست کلمه تولید کننده تغییر نکرده ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 از بخش مدیریت -> تنظیمات -> کارایی ها اعمال کامپایل رو فعال کنید و کش رو غیر فعال کنید. حالا فروشگاهتون رو یکبار رفرش کنید و پس از مشاهده تغییرات دوباره کامپایل رو غیر فعال و کش رو فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در بهمن 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 سلام و ممنون فقط کلمه در صفحه اصلی که نوشته شده تولید کننده ها و زیر آن نوشته شده همه تولید کننده ها تغییر نمی کند ولی وقتی وارد لینک آن می شوم در بالای صفحه آن نوشته شده نویسندگان که خودم تغییر داده بودممشکل من فقط در اولین صفحه تغییر نمی کندمتشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 به ترجمه ماژولها هم برید و ماژول blockmanufactorer رو نگاه کنید. فکر کنم اونجا پیدا کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در بهمن 22، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2011 به ترجمه ماژولها هم برید و ماژول blockmanufactorer رو نگاه کنید. فکر کنم اونجا پیدا کنید. بله منم از این قسمت تغییر دادم هم توزیع کننده و هم تولید کننده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در بهمن 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 سلام دوستان من د رقسمت ماژول ها این پیغام را دریافت کردم:هشدار! ارایه کنندهی هاست شما در حال استفاده از وصلهی suhosin برای php است، که حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند:1000 برای suhosin.post.max_vars.1000 برای suhosin.request.max_vars.لطفا از ارایه کنندهی هاست برای افزایش ارسال suhosin سؤل کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به 2621 حداقل یا فایل ترجمه را دستی ویرایش نمایید.که البته به سرویس دهنده این پیغام رادادم و لی سوال من این است که چطور م یتوانیم دستی ویرایش کنیمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در بهمن 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 سلام دوستان من د رقسمت ماژول ها این پیغام را دریافت کردم:هشدار! ارایه کنندهی هاست شما در حال استفاده از وصلهی suhosin برای php است، که حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند:1000 برای suhosin.post.max_vars.1000 برای suhosin.request.max_vars.لطفا از ارایه کنندهی هاست برای افزایش ارسال suhosin سؤل کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به 2621 حداقل یا فایل ترجمه را دستی ویرایش نمایید.که البته به سرویس دهنده این پیغام رادادم و لی سوال من این است که چطور م یتوانیم دستی ویرایش کنیمممنون باید فایل fa.php را ویرایش کنید.به داخل فولدر ماژول blockmanufacturer & blocksupplierبروید و در آنجا فایل fa.php را ویرایش کنید و به جای عبارت های موجود ، عبارات دلخواه خود را جایگزین کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .