omid مهمان ارسال شده در بهمن 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2011 درود به همه ی بچه های گل انجمن به خصوص مهرشاد جان گلدلم خیلی واسه انجمن تنگ شده بود بعد از کلی مشکل و تصادف و مرگ و میر و این صحبت ها که توی چند ماه گذشته درگیرش شدم بازم تونستم به انجمن سر بزنم و خدا رو شکرخیلی خوشجال شدم دیدم که چقدر انجمن نسبت به چند ماه پیش پیشرفت کرده می خوام شروع کنم فروشگاه خودم رو بالا بیارم و اگه کمکی از دستم بر بیاد واسه بچه های انجمن انجام میدمهمتون رو دوست دارم خیلی زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2011 خوش اومدی امید جان. خدا بد نده! مرگ و میر و تصادف؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در بهمن 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2011 آره مهرشاد جان چند تا از بستگان به رحمت خدا رفتنخودمم هم تصادف شدید داشتمالبته الان حالم خوبهمخصوصا الان که یه گشتی تو فروم زدم و کلی انرژی مثبت گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2011 خیلی خیلی خوش برگشتی امید جان.خدا رحمت کنه بستگان شما رو و صبر بده به شما.خیلی خوشحال میشیم که شما رو بیشتر کنار خودمون داشته باشیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در بهمن 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2011 خیلی خیلی خوش برگشتی امید جان.خدا رحمت کنه بستگان شما رو و صبر بده به شما.خیلی خوشحال میشیم که شما رو بیشتر کنار خودمون داشته باشیم. ممنون از لطفت حتما من هر کاری بتونم انجام بدم واسه خانواده ایرانی پرستا دریغ نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .