alireza-metal ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 سلام یه ماژول میخوام واسه سبد خریدم که سمت چپ یا راست صفحه قرار بگیره و تو دید باشه چیزی که الان دارم بالای صفحه هست و کمی گمه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 به قسمت مدیریت -> ماژول ها -> جایگاه ها برید و روی نشاندن یک ماژول کلیک کنیددر اینجا بلوک سبد خرید رو انتخاب کنید و روی hoolLeftColumn بذارید و ذخیره رو بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza-metal ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2014 آخه قالب من ترمه هست - سمت چپ بلوک ندارم میشه ؟زدم درست نشدسایتم اینه 3faresh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 خب نه دیگه دوست من وقتی قالبتون ستون چپ و راست نداره نمیشه دیگهمگر این که براتون یه سبد متحرک ساخته بشه. با آقای رستم پور (B.A.H.M.A.N) صحبت کنید Sent from my C2105 using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 البته شما قالبتون ستون راست داره. به hookRighColumn اضافه کنید مشکلتون حل میشه Sent from my C2105 using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza-metal ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 ممنون درست شد ولی میزنه بدون محصول ! بالا همونطور درست نشون میده وقتی سبد پره ! 3faresh.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza-metal ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 نمیدونید چرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 ماژول رو از hookTop حذف کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .