admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2014 با سلام به تمامی کاربران گران قدر پرستا شاپ پارسی همینطور که مشغول کار روی قالب ایرانی پلیکان بودم (که به زودی منتشر خواهد شد!) تصمیم گرفتم یک قالب ریسپانسیو ایرانی و 100% رایگان هم برای شما دوستان آماده کنم. این قالب بسیار ساده بوده و دارای دو ستون می باشد و اولین قالب ریسپانسیو ایرانی بر پایه BOOTSTRAP و گرید هست نکته: دوستان لطفا توجه داشته باشید قالب بر پایه آخرین نسخه Twitter Bootstrap نسخه 3.1 هست که کار سازگاریش با زبان پارسی رو خودم انجام دادم پس لطفا از تغییر کپی رایت داخل فایل ها جهت حمایت از ما و تضییع نشدن حق خودداری فرمایید (هیچ متنی مبنی بر کپی رایت در سایت شما نمایش داده نمی شود و تنها چند خط کپی رایت داخل فایل های css و tpl به صورت کامنت قرار دارند)قالب رایگان بوده و فاقد پشتیبانی می باشد. در صورت مشاهده باگ اون رو در همین تاپیک اعلام کنید تا بررسی بشه امکانات قالب: اکثر ماژول های پیش فرضاسلایدشو مینیک ریسپانسیومنوی بالای ریسپانسیو (+نمایش زیر شاخه ها به صورت لیست DropDown)سازگاری با ابعاد تمامی دستگاه ها و هر نوع صفحه نمایشدو ستونهحذف قسمت های غیر کاربردی به صورت هوشمند در دستگاه های موبایل و تبلتعکسی از قالب رو پیوست کردم: دموی قالب: (اینجا کلیک کنید) قالب رو از بازارچه (اینجا) و یا در پیوست همین تاپیک دریافت کنید پیروز باشیدpsp_free_responsive_rtl.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .