mehran2020 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 با سلام و عرض ادب و احترام بنده فروشگاه رو به حالت نمایشی درآوردم و قسمت های سبد خرید و پرداخت آنلاین رو ورداشتم و فقط با لینک خرید پستی کار می کنم. مشکل اینجاست که در بخش محصولات مرتبط دکمه ی افزودن به سبد خرید و عبارت اتمام موجودی نمایش داده میشه. این مورد می تونه تاثیر منفی در خرید مشتری داشته و اون رو از خرید منصرف کنه. می خواستم بدونم چه جوری باید این بخش ها رو مثل صفحه اصلی سایت حذف کرد؟ عکس به پیوست ارسال می شه. آدرس فروشگاه: Shop.EnglishPro.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 سلامباید کدهای ماژول اصلاح بشه تا کلا حذف بشه یا از طریق css مخفیشون کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2014 سلامباید کدهای ماژول اصلاح بشه تا کلا حذف بشه یا از طریق css مخفیشون کنید موفق باشیدمیشه بفرمایید از کجا باید این کار رو بکنم؟ چه کدهایی باید حذف بشن؟ یا اینکه چه جوری باید با سی اس اس مخفیشون کنم؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید. من اطلاع زیادی از کدها و نحوه ویرایششون ندارم می ترسم دستکاری کنم خراب بشن. ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .