rayan ارسال شده در بهمن 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 سلام دوستان من هر محصولی را که در قسمت جستجو سرچ می کنم پیدا نمی کند باید تنظیم خاصی انجام دهم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در بهمن 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2011 بعد از نصب فروشگاه، محصول جدیدی اضافه نموده اید؟ جستجو روی محصولات پیش فرض در زبان فارسی ، نتیجه ای در بر ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در بهمن 28، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2011 بعد از نصب فروشگاه، محصول جدیدی اضافه نموده اید؟ جستجو روی محصولات پیش فرض در زبان فارسی ، نتیجه ای در بر ندارد. سلام خودم محصول ارسال کردم و البته محصولات من در زیر شاخه ها هستند آیا در سرچ قسمتی داریم که تنظیم کند داخل زیر شاخه ها را هم ببیند ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2011 بعد از نصب فروشگاه، محصول جدیدی اضافه نموده اید؟ جستجو روی محصولات پیش فرض در زبان فارسی ، نتیجه ای در بر ندارد. سلام خودم محصول ارسال کردم و البته محصولات من در زیر شاخه ها هستند آیا در سرچ قسمتی داریم که تنظیم کند داخل زیر شاخه ها را هم ببیند ممنون سلام مشکلی که برای محصولات فارسی داره اینه که کلمات فارسی دارای کدهای مختلفیه مثلا کاراکتر »ی« با »ي « دارای دو تا کد متفاوته همون طور که مشخصه ی دومی دارای دوتا نقطه عربی زیرشه!!بنابراین اگر شما محصولی با نام علي داشته باشید، دقیقا باید به همین صورت در قسمت جستجو تایپ بشه که کاراکتر ي استفاده شده آن با ی که با صفحه کلید مستقیم تایپ می کنیم متفاوته!!!بنابراین اگر شما علی جستجو کنید نتیجه ای بدست نمی یارید ولی اگر دقیقا علي تایپ کنید نتیجه بهتون بر می گردونه این مشکلیه که منم دارممحصولاتم را چون خیلی زیاد بود از طریق فایلcsvبصورت کلی ایمپورت کردم و چون مستقیما تایپ نکردم با کاراکترهایی مثلی - ککه بصورت فارسی و عربی وجود داره، موقع سرچ نتیجه بهم برنمی گردونه و عینا باید مثل خود کلمه باشه!! در ضمن کاری به اینکه توی زیرشاخه هست نداره، من تست گرفتم سرچش اونقدر قویه که کلمه ات هر جا باشه پیداش می کنه بهترین کار اینه که کدreplaceکاراکترهای موجود با کاراکترهای مجاز »اونهایی که از طریق صفحه کلید تایپ می شه« را داخل دیتابیس در جدول مربوطه بزنیمانشالله در صورت تمایل این کدها را پیدا می کنم و در دیتابیس خودم می زنم و اگه خواستین روی سایت هم می ذارم موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 در ضمن حتما باید ایندکس گذاری کنی تا برات نتیجه برگردونهبرای ایندکس گذاری باید در قسمت مدیریتی بری: Preferences > Search > Indexation نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .