ramezoon ارسال شده در خرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 هشدارهای متعدد در بخش فروشگاه با سلام خدمت مدیران ارجمند و کاربران گرامی، از روز گذشته چند مورد هشدار به شرح پیوست در فروشگاه مشاهده میشود لازم به ذکر است اخیرا سرور ما انتقال یافته و ورژنPHP نیز ارتقا یافته است. لطفا راهنمایی بفرمایید البته فعلا ماژول فوتر و افراد انلاین را غیر فعال نموده ایم. www.farnamgostar.com ورژن 1.4.6.2 . سپاسfarnam.docx نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2014 آیا دیباگ روشنه؟اگه با خاموش شدن دیباگ خطاها میرن و سایت به درستی کار میکنه که خب دیبگ رو خاموش کنید اما اگه ماژول ها به مشکل خوردن احتمال هایی که من میدم اینه که یا دیتابیس سایت آسیب دیده (که احتمالش کمه) و یا در به روز رسانی تغییراتی در تنظیمات سرور داده شده که این ماژول های نمیتونن با سرور درست عمل کنن. البته این ها حدس های من هست و بهتره منتظر نظر سایر دوستان بمونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 اگه خطاها از نوع notice یا warning هست دیباگ رو خاموش کنید حل میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezoon ارسال شده در خرداد 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2014 اگه خطاها از نوع notice یا warning هست دیباگ رو خاموش کنید حل میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pr با درود و تبریک فرارسیدن سال جدید و سپاس از حضرتعالی، خوشبختانه مشکل خود بخود حل شد و دیباگ هم همچنان روشن است! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2014 دیباگ جز برای اشکال زدایی باید خاموش باشد فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .