rayan ارسال شده در آبان 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2011 سلام دوستان برا ي داشتن من بالاي صفحه چه كاري بايد انجام داد ؟مثل سايت زيرhttp://www.efeh.com/در ضمن اين سايت پرستا است؟از كجا متوجه مي شويم سايتي پرستا است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2011 این فروشگاه پرستا نیستبرای داشتن منو ها بالای سایت هم میتونین از ماژولهای topmenu یا jbx_menu استفاده کنین.این jbx کارای جالبتری میشه باهاش انجام داد اگه بتونین ازش کار بکشین!!!!منکه نتونستم.یعنی روی تمی که میخواستم استفاده کنم جواب نداد.برای ورژنهای پایین پرستا هست. روی 1.3 فکر کنم جواب میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 دوست عزیز من این دوتا ماژول رو براتون آپ کردمتوصیه میکنم اول روی لوکال تست کنین، هرکدوم جواب داد و نتیجه بهتری ازش گرفتین استفاده کنین.موفق باشین.blocktopmenu.zipjbx_menu_2_6_4.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .