sorush ارسال شده در خرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2014 سلام به تمامی دوستان پرستاشاپی و تبریک سال نو به همه عزیزانهمونطور که می دونید موتور جستجوی گوگل تشنه مطالب جدیده و معمولا مطالب جدید جایگاه بالاتری رو در صفحه نتایج کسب می کنند.مشکلی که در این زمینه وجود داره اینه که خیلی از فروشگاه ها از جمله خودم نمیتونیم هر روز یا هر ماه محصول جدیدی اضافه کنیمبا این وجود چطور میشه سایت رو همیشه در صفحه اول نتایج گوگل قرار داد و از کاهش ورودی گوگل جلوگیری کرد؟هر پاسخی هر چند کوتاه می تونه کمک کننده باشه.با تشکر از تمامی دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2014 درود ، مطالعه بفرمایید . . . http://presta-shop.ir/forum/Thread-3981-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88?pid=25917#pid25917 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در خرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2014 ممنون جواد جانولی من هنوز جوابمو نگرفتم.فرض کنید من امروز من یه محصولی رو به فروشگام اضافه می کنم به خاطر سئوی خوب پرستاشاپ بعد از چند روز این محصول در صفحه اول گوگل ظاهر میشه.ولی وقتی 3 4 ماه میگذره می بینم که دیگه نمی تونم تو صفحات 5 و 6 هم پیداش کنم!!!واسه حل این مشکل چیکار باید بکنم؟یه سوال دیگه هم دارم اینکه pagerank سایت من 0 هستش چطور می تونم افزایشش بدم؟لینک بخرم؟و آیا تاثیری تو آمار گوگل داره؟مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در خرداد 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2014 کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2014 توی گوگل جستجو کنید مطالب بسیار زیادی وجود داره که میتونه به شما کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در تیر 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2014 متاسفانه چیزی که پاسخ سوال من باشه پیدا نکردم!بزارید سوالم رو طور دیگری مطرح کنم:سایت هایی که آگهی محصول یا کالای شما رو تو سایتشون قرار میدن ؛ به صاحب آگهی توصیه می کنن برای اینکه آگهیشون ورودی بیشتری از گوگل دریافت کنه ؛هر روز آگهیشون رو آپدیت کنن.و این آپدیت هم با زدن یه کلید ساده انجام میشه.در این حالت متن آگهی شما هیچ تغییری نمیکنهچطور گوگل به این آگهی رتبه بهتری رو اختصاص میده؟"به نظر شما چطور این مشکل رو تو گوگل سرچ کنم؟؟؟" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2014 متاسفانه چیزی که پاسخ سوال من باشه پیدا نکردم!بزارید سوالم رو طور دیگری مطرح کنم:سایت هایی که آگهی محصول یا کالای شما رو تو سایتشون قرار میدن ؛ به صاحب آگهی توصیه می کنن برای اینکه آگهیشون ورودی بیشتری از گوگل دریافت کنه ؛هر روز آگهیشون رو آپدیت کنن.و این آپدیت هم با زدن یه کلید ساده انجام میشه.در این حالت متن آگهی شما هیچ تغییری نمیکنهچطور گوگل به این آگهی رتبه بهتری رو اختصاص میده؟"به نظر شما چطور این مشکل رو تو گوگل سرچ کنم؟؟؟"سلام دوست گرامی یک سری از دغدغه های شما با زمان حل می شه، من هم دو سال پیش که فروشگاه راه انداختم می دیدم حتی وبلاگها هم پیج رنک دارن ولی من که سایت دارم بعد از شش ماه هم صفره پیشنهاد من به شما چون زیاد تو این زمینه سرچ کردم و ... : شش ماه اول از راه اندازی سایت به فکر پیج رنک نباش و فقط تو سایتهای تبلیغتی و انجمن ها و وبلاگ ها لینک بده به همراه توضیحی از فعالتی که داری دوم تنظیمات تکنیکال خودت هو سئو هم لینک دهی و... رو با الکسا و سایتهای چک سئو پیش برو، از گوگل پلاس و ف-ی-س ب*و*ک غافل نشو بک لینک و آی پی و بازدید کننده نخر که اسپم می شه سایتت، یه پنل اس ام اس بخر بجاش و تبلیغ پیامکی سایتت رو بکن.اون قسمت از سایتهای تبلیغاتی که می بینی نوشته به روز رسانی هم همشون واقعا آپ دیت کنندیی که تو گوگل تاثیر بذاره نیستن تاکید می کنم همشون اینجوری نیستن ، بعضی ها که سئو شده هستن چرا تاثیرش تا اونجاست که مثلا وقتی شما دامین خودت رو تو گوگل سرچ می کنی بالاتر از آدرس شما اون سایت داره اسم سایت شما رو نشون می ده می تونی امتحان کنی به حرفم پی می بریhttp://www.supershahr.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در تیر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2014 ممنون از پاسختونولی سایت من یک سال نیم از راه اندازیش میگذره.هر روز که میگذره ورودی گوگل داره کمتر و کمتر میشه!!واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنمتا دو روز پیش 32 از صفحاتم تو گوگل ایندکس شده بود ولی امروز که نگاه کردم دیدم یه هو از 32 رسیده به 17 (تو وب مستر تولز)چرا باید گوگل صفحات ایندکس شده منو کم کنهخواهش میکنم هر کی میدونه جواب بده واقعا دیگه مستاصل شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2014 ممنون از پاسختونولی سایت من یک سال نیم از راه اندازیش میگذره.هر روز که میگذره ورودی گوگل داره کمتر و کمتر میشه!!واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنمتا دو روز پیش 32 از صفحاتم تو گوگل ایندکس شده بود ولی امروز که نگاه کردم دیدم یه هو از 32 رسیده به 17 (تو وب مستر تولز)چرا باید گوگل صفحات ایندکس شده منو کم کنهخواهش میکنم هر کی میدونه جواب بده واقعا دیگه مستاصل شدمدرباره ایندکس شدن مطالب سایت، اگر در مورد وبلاگ جستجو کنی مطالب کاملی وجود داره با این عنوان سرچ کنین: ایندکس کردن مطالب وبلاگ یا همچین چیزی، اما شما بیشتر روی سلیقه مشتری و کاربر تمرکز کن تا ایندکس شدن، چه مواردی رو شما به کاربر نمایش می دین؟ چه مطالبی رو کاربر به دنبالش می گرده؟ سلیقه ها متفاوته ولی شما باید یک مقدار به سمت کاربر برین چون اغلب به دنبال مطالبی هستن که کمتر مورد توجه شماست. ثبت سایت در دایرکتوری ثبت سایت یا لینک هم می تونه مفید باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2014 با سلام خدمت همه دوستاندر مورد به روز رسانی محصولات آیا فقط همان محصولات باید هر چند وقت یک بار به روز شود؟یا اینکه یک مطلب یا محصول جدید هم اضافه شود رتبه بهتری در گوگل کسب میکنند؟مورد بعدی اینکه برای کسب رتبه بهتر در گوگل چه طور میتونیم بدون اضافه کردن محصول جدید یا مطلب جدیدی همیشه در رتبه های خوبی باشیم؟آیا گزینه ای یا امکانی هست مثل بعضی سایت های تبلیغاتی بدون تغییری سایت رو بروز کرد؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .