fereshte11 ارسال شده در تیر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2014 سلام خسته نباشیدمن وقتی search میکنم توی صفحه مدیریت و وقتی میرم توی ماژول ها صفحه سفید نشون میده. یک ماژول ناسازگار به ورژن صفحم نصب کردم . میتونه از اون باشه؟ الان با این وضعیت حتی نمیتونم پاکش کنم. چرا صفحه سفید میاد و چی کار میتونم بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2014 سلامبه انجمن خوش اومدید یعنی دسترسی به مدیریت هم ندارید ؟دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی نشون میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fereshte11 ارسال شده در تیر 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2014 دسترسی به مدیریت و بقیه قسمت ها دارم. توی یک پست نوشته شده بود بریم توی پیکربندی و دیباگ روشن کنیم ولی متاسفانه من نتونستم از اونجا روشن کنم.میشه برای روشن کردن دیباگ بیشتر راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2014 به بخش سوالات متداول در انجمن مراجعه کنیدبه مدیریت هم اگه دسترسی دارید میتونید ماژولی که گفتید رو از منوی ماژولها حذف کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fereshte11 ارسال شده در تیر 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2014 در قسمت سوال های متداول نوشته بود ماژولی نصب کنیم ولی در حال حاضر من هیچ دسترسی به ماژول ها ندارم.صفحه سفید باز میشه نه میتونم ماژولی اضافه کنم نه حذف کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2014 دیباگ ارتباطی به ماژول نداره و از طریق مدیریت فایل هاست انجام میشهتاپیک سوالات متداول رو بخونید. توضیح داده شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .