p3ym4n ارسال شده در اسفند 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2011 سلام ، من می خوام که توی فروشگاهم فایل مجازی بفروشم ، واز طرفی حجم آرشیوم زیاده و حدوده 10 گیگ هست که هر چند وقت یه بار هم 500 مگ بهش اضافه میشه ، حالا چون پرستا برای فروش فایل باید خودش فایل رو آپلود کنه هیچ راهی وجود داره که من بتونم فایلهام رو روی یک هاست دانلود قرار بدم و لینکشو بزارم تو دیتا بیس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2011 بعید می دونم چون لینک ها رو کد شده برای مشتری ارسال می کنه پرستا. اما شما یک راه دارید. می تونید به جای محصولتون که می خواید بفروشید یک عکس بذارید (یعنی به جای آپلود فایل مورد نظر یک عکس آپلود کنید توی فیلد "این یک محصول قابل دانلود است") که روش نوشته باشه محصول شما به زودی به ایمیلتان ارسال خواهد شد و بعدش شما از روی ایمیل مشتری ها پس از تایید پرداخت فایل مورد نظر رو براشون به ایمیل ارسال کنید (میتونید یکجا هم آپلود کنید یا هر روش دیگه) البته اگه می تونستید فایل های رو دونه دونه توی پرستا آپلود کنید قطعا خیلی بهتر بود چون دیگه امکان اشتراک گذاری لینک دانلود برای مشتریان هم وجود نخواهد داشت! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در اسفند 1، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2011 فکر می کنم راه دیگه ای وجود نداشته باشه ، چون می خواستم هاستمم ایران بگیرم و دانلود بزارم یه جای دیگه ولی با این وضعیت باید همون کار رو کرد و تک تک آپلودشون کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 1، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2011 البته میشه این کار رو کرد اما باید براش یک ماژول نوشته بشه یا فایلهایی تغییر داده بشه. میتونید درخواست بدید اگر کسی میتونه حالا رایگان یا غیر رایگان براتون بنویسه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam300 ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 سلامامکان آپلود بیش از یک فایل امکان داره؟یهنی وقتی با محدودیت آپلود روبرو هستیم و فایل قابل فروش هم حجمش زیاده.بشه اونو چند قسمت کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2013 من راهی که به نظرم میاد اینه که شما همه قسمت های یک فایل رو در جایی آپلود کنید و آدرسشون رو در یک فایل متنی بذارید و اون فایل متنی رو بفروشید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam300 ارسال شده در شهریور 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2013 ممنون از راهنمایی تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در خرداد 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2014 در صورتي كه لينك محصول بجاي خود محصول به مشتري داده بشه، مشتري مي تونه اون لينك رو share كنه. منم اين قابليت رو احتياج دارم و متاسفانه راهي براش "هنوز" پيدا نكردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .