sirramin ارسال شده در آبان 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2011 با سلام خدمت دوستان عزیزطبق تصمیمی که با دوستان گرفته شد قرار بر این هست که ترجمه توسط خود کنترل پنل پرستاشاپ انجام بشه که من مراحل کار رو برای دوستانی که آشنا نیستند توضیح میدم: 1. ابتدا پرستاشاپ 1.4.4 را بر روی ویندوز نصب کنید و کشور پیشفرض رو ایران انتخاب کرده تا زبان پیش فرض فارسی نصب بشه در این قسمت از هیچ بسته زبانی یا قالب دیگری استفاده نکنید! (آموزش نصب رو در این تاپیک مشاهده کنید)2. به قسمت Back Office یا کنترل پنل مدیریت رفته و از تب های بالا Tools >Translations رو انتخاب کنید3. در قسمت ویرایش ترجمه ها از منوی موجود گزینه پنجم یعنی ترجمه ماژول رو انتخاب کنید و بروی پرچم ایران کلیک کرده تا وارد قسمت ویرایش شوید4. سپس از فهرستی که من در زیر تهیه کردم یک یا چند ماژول را انتخاب و در همین تاپیک با ذکر نام و شماره اعلام کنید سپس کار ترجمه رو شروع کنید (حتما قبل از شروع قسمت های انتخابی رو اعلام کنید تا تداخل ایجاد نشه)5. پس از پایان کار ترجمه از گزینه استخراج زبان ترجمه رو اکسپورت کرده و برای من یا ادمین ارسال کنید. فهرست ماژول های ترجمه نشده(دقت کنید هر ماژولی رو انتخاب کرید باید تمام فیلدهای اون رو ترجمه کنید)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[align=RIGHT]authorizeaimbirthdaypresentblocklanguagesblocklayeredcanadapostcarriercomparecashticketcriteodejaladibsebayekomienvoimoinscherfedexcarrierfianetfraudfianetsceauhipayiadvizelivezillamondialrelaymoneybookersogonepaypalpaysafecardprestafraudreversosecuvadsocolissimostatsbestcustomersstatscarrierstatscheckupstatsdatastatsequipmentstatsgeolocationstatslivestatsoriginstatspersonalinfosstatsproductstatsregistrationsstatssalesstatsvisitstreepodiatrustedshopstwengaupscarrieruspscarriervatnumber[/align] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 درود،ماژول statsproduct ترجمه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 birthdaypresent ترجمه شد.[JUSTIFY]ماژول blocklanguages هم فقط 2 تا فیلد داشت که هر دوتاش هم ترجمه شده بود. بی زحمت یه نیگاه بندازین ببینین شاید من اشتباه می کنم.[/JUSTIFY] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 بله درسته اون ترجمه شدست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 statsequipment ترجمه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 authorizeaim ترجمه شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proxima_p ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 statssales و statsvisits ترجمه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 18، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 ماژول هایی که در ایران کاربردی ندارند با رنگ قرمز مشخص شدند فعلا دوستان این ماژول ها رو ترجمه نکنند و قسمت های مشکی رنگ رو انتخاب کنندمن خودم قسمت های زیر رو برمیدارم:4.blocklayered6.carriercompare18.iadvize19.livezilla25.prestafraud26.reverso29.statsbestcustomers30.statscarrier31.statscheckup32.statsdata لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 paypal هم مال من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 پی پال ترجمه شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 statsgeolocation هم مال من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 ماژول های زیر ترجمه شدند: 4.blocklayered6.carriercompare18.iadvize19.livezilla25.prestafraud26.reverso29.statsbestcustomers30.statscarrier31.statscheckup32.statsdata statslive.35statsorigin.36statspersonalinfos.37 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sub0_ir ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 ماژول های زیر هم من بر میدارم:39. statsregistrations43. trustedshops47. vatnumber------------------------------------------------------------------------------------------------------------------این 3 ماژول هم ترجمه شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 من هم هستم فقط یه نکته ای که هست ماژول هایی که ترجمه نشده در ایران کاربردی نداره مثل canadapost اما من چنداشو شروع می کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad ارسال شده در آبان 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 دوستان من این ماژول های که قرمز رنگ هستن رو تو لیستم ندارم .کل مازول ها رو نصب کردم اما خیلی ها رو ندارمmoneybookers ترجمه شد !اما به چه آدرسی بفرستم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 دوستان من این ماژول های که قرمز رنگ هستن رو تو لیستم ندارم .کل مازول ها رو نصب کردم اما خیلی ها رو ندارمmoneybookers ترجمه شد !اما به چه آدرسی بفرستم ؟ سلام دوست عزیزم لطفا ماژول های قرمز رنگ رو ترجمه نکنید. به احتمال 90 درصد هنگام انتشار نسخه 1.4.4 فارسی اون ماژول های غیر کاربردی در ایران رو از روی پرستا شاپ حذف می کنیم و فقط پی پال رو باقی میذاریم. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 20، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 ماژول های زیر ترجمه شدند: 4.blocklayered6.carriercompare18.iadvize19.livezilla25.prestafraud26.reverso29.statsbestcustomers30.statscarrier31.statscheckup32.statsdata statslive.35statsorigin.36statspersonalinfos.37اینم از فایل من:fa.gzip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده