allakolang ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 سلام دوستان من میخواستم ماژول اطلاعات کاربر که بالای سایت نشون میده رو ویرایش کنم. می خوام این ماژول که در دو سطر نوشته شده رو در یک سطر نشون بده تا جای کمتری بگیره.ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه سپاسگزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 تمامی تغییرات مربوط به استایل در فولدر themes/css/modules و در برخی مواقع themes/yourtheme/css/modules و گاهی هم در فایل tpl مربوط به اون ماژول وجود دارندکافیه تغییرات رو اعمال کنید و یکبار کامپایل رو فعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 فکر میکنم با ویرایش css به نتیجه میرسید و اگر قدری css بلد باشید دیگه مشکلی ندارید. اگر نه آدرس سایتتون رو بدید و دقیق تر توضیح بدید تا بچه ها براتون انجام بدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
allakolang ارسال شده در اسفند 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 ممنونم از هر دوتون یه کم بلدم، راستش css رو دستکاری کردم یه تغییرات نسبتا مثبتی داشت. اگه اون چیزی که می خوام بشه، حتما یه نسخه اش رو میگذارم اینجا تا بقیه هم استفاده کنن. اگه نتونستم حتما مزاحمتون میشم. بازهم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .