sirramin ارسال شده در آبان 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2011 با سلام خدمت دوستان عزیز طبق تصمیمی که با دوستان گرفته شد قرار بر این هست که ترجمه توسط خود کنترل پنل پرستاشاپ انجام بشه که من مراحل کار رو برای دوستانی که آشنا نیستند توضیح میدم: 1. ابتدا پرستاشاپ 1.4.4 را بر روی ویندوز نصب کنید و کشور پیشفرض رو ایران انتخاب کرده تا زبان پیش فرض فارسی نصب بشه در این قسمت از هیچ بسته زبانی یا قالب دیگری استفاده نکنید! (آموزش نصب رو در این تاپیک مشاهده کنید) 2. به قسمت Back Office یا کنترل پنل مدیریت رفته و از تب های بالا Tools >Translations رو انتخاب کنید 3. در قسمت ویرایش ترجمه ها از منوی موجود گزینه دوم یعنی ترجمه بخش مدیریت رو انتخاب کنید و بروی پرچم ایران کلیک کرده تا وارد قسمت ویرایش شوید (حتما قبل از شروع قسمت های انتخابی رو اعلام کنید تا تداخل ایجاد نشه) 4. سپس از فهرستی که من در زیر تهیه کردم یک یا چند فیلد را انتخاب و در همین تاپیک با ذکر نام و شماره اعلام کنید سپس کار ترجمه رو شروع کنید. 5. پس از پایان کار ترجمه حتما از گزینه استخراج زبان ترجمه رو اکسپورت کرده و برای من یا ادمین ارسال کنید. مهم: لطفا برای مشاهدهی نتایج ترجمههای خود در بخش Admin و اصلاح اشکالات ترجمه های قبلی در متنهایی که دارای ترکیبی از کلمات فارسی و انگلیسی بودند فایل admin.css را از پایین همین پست دانلود کنید و جایگزین ادمین اصلی در پوشهی css کنید تا متن ها راست چین شوند. فهرست فیلدهای ترجمه نشده بخش مدیریت -------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------AdminBackup AdminCarriers AdminCarts AdminContact AdminCountries AdminCustomersAdminGenerator AdminHomeAdminImages AdminImport AdminInformation AdminInvoices AdminLanguages AdminMeta AdminModulesAdminOrders AdminPPreferences AdminPerformance AdminPreferences AdminProductsAdminRangePrice AdminRangeWeight AdminReferrers AdminScenesAdminSearchConf AdminShipping AdminStores AdminTaxRulesGroup AdminTaxes AdminTranslationsAdminUpgradeAdminWebservice AdminTab indexدریافت فایل راست چین شده ی پنل ادیمن: http://www.presta-shop.ir/admin%20css%20rtl.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 رامین جان هنوز بخش ترجمه ی خطاها رو نذاشتی اما من اونجا رو شروع کردم. لطفا اون بخش رو نذار توی لیست. مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 سلام. خوشحالم که بچه ها شروع کردند. من هم از امروز در خدمتتون هستم و هم در ترجمه و سایر بخشها کمک میکنم. 1 - 5 - 7 - 9 - 30 واسه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sub0_ir ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 سلام من این شماره ها رو ترجمه کردم 2. AdminCarriers 3. AdminCarts 4. AdminContact 6. AdminCustomers 8. AdminHome 12. AdminInvoices 13. AdminLanguages 14. AdminMeta 15. AdminModules 16.AdminOrdersfa.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 با تشکر از دوست عزیز sub0_ir دوستان پسوند gzip رو به پسوندهای مجاز برای آپلود اضافه کردم. لطفا از این به بعد فایل هاتون رو ضمیمه کنید. با تشکرموفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 درود، AdminRangePriceAdminRangeWeight ترجمه شدن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 AdminProducts ترجمه شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsiantd ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 دوستان با سلام و سپاسچرا نمیشه فایل های پیوست و دانلود کرد .مگه برای همه اعضا نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 دوست عزیزم فعلا فقط مدیران امکان دانلود پیوست های این موضوع رو دارن. پس از پایان ترجمه خودمون پرستا شاپ 1.4.4 کاملا فارسی و راست چین شده رو برای دانلود قرار میدیم. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 AdminStores هم فقط یه فیلد ترجمه نشده داشت که اونم ترجمه شد.AdminTab ترجمه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 AdminImport ترجمه شد.AdminInformation ترجمه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 index ترجمه شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 AdminShipping ترجمه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 AdminTaxRulesGroup ترجمه شد.AdminTaxes ترجمه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 لطفاً این سه تا رو هم واسه ترجمه ی من بزارین کنار، البته اگه کسی شروع نکرده.AdminPPreferencesAdminPerformanceAdminPreferences لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proxima_p ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 این سه تا رو هم من ترجمه می کنم:AdminReferrersAdminScenesAdminSearchConf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sub0_ir ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 AdminWebservice ترجمه شد.AdminUpgrade در حال ترجمه می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sub0_ir ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 AdminUpgrade هم ترجمه شد.عجب چیز طولانی بود نصف روزمو گرفت فکر کنم به سلامتی بخش مدیریت هم کاملا ترجمه شده.واقعا سرعت دوستان عالیه انشالله بزودی پروژه ی ترجمه و راست چین شدن نسخه ی 1.4.4 به پایان میرسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 با تشکر از زحمات دوستانخب خدا رو شکر ترجمه ی مدیریت رو به پایان رسوندیم. دوستان لطف کنن ترجمه هاشون که کامل شد اون رو به روشی که در پست اول توضیح داده شده اکسپورت کنن و اینجا توی ضمیمه برای دانلود قرار بدن تا بعد از تکمیل ترجمه ی ماژول ها و یه سری راست چینی ها فایل ها رو یکی کنیم و پرستا 1.4.4 فارسی روبرای دانلود قرار بدیم. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sub0_ir ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 سلامجناب مهرشاد خان من گزینه ی ضمیمه کردن فایل رو ندیدم اگه غیر فعال توی یه جای دیگه آپلود کنم و لینک بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 سلامجناب مهرشاد خان من گزینه ی ضمیمه کردن فایل رو ندیدم اگه غیر فعال توی یه جای دیگه آپلود کنم و لینک بزارم شما از قسمت پاسخ سریع پست ارسال می کنید. روی "پاسخ جدید" در بالا و یا پایین تاپیک کلیک کنید.اگر هم موفق نشدید برای من پ.خ کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sub0_ir ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 من از پاسخ جدید هم استفاده کردم ولی ضمیمه ی فایل نداشت براتون پ.خ میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2011 من از پاسخ جدید هم استفاده کردم ولی ضمیمه ی فایل نداشت براتون پ.خ میکنم ممنون دوست عزیزم فایل رو دریافت کردم. بازم ممنون موفق و پیروز باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آبان 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 فایل زبان ضمیمه شد. با تشکر از همه ی دوستانموفق باشینfa.gzip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proxima_p ارسال شده در آبان 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 من توی قسمت پیام خصوصی هم گزینه ی پیوست کردن فایل ندیدم. می تونم بپرسم چطور می تونم فایل ها رو ارسال کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده