admin ارسال شده در آبان 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2011 من دسترسی ها رو چک کردم امکان ارسال پیوست باید وجود داشته باشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 21، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2011 دوستان با عرض معذرت از دیر کرد بابت روشن نشدن کامپیوتر.بخشهای زیر ترجمه شدند:AdminBackupAdminCountriesAdminGeneratorAdminImagesAdminTranslations fa.gzip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 ترجمه ی terms and conditionsterms translate.txt لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proxima_p ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 http://1.almas.host56.com/images/61578d797aeb.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 نمیدونم با یک مرورگر دیگه امتحان کنید شاید درست بشه. بقیه دوستان تا حالا همچین مشکلی رو گزارش ندادن! بازم نگاه می کنم ببینم چیکار میتونم بکنم. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proxima_p ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 ممنون از پیگیری شما، می تونم فایل های ترجمه رو Mail کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2011 ممنون از پیگیری شما، می تونم فایل های ترجمه رو Mail کنم؟ بله در صورت امکان برای من میل کنید. موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده