nimazebel ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 سلامخدارو شکر من سایتم رو زدم و هیچ مشکلی نداره.فقط اینکه نوشته های homeوحساب کاربری و خروج رفته زیر اسلاید شو .نمیدونم چوری درست کنم؟میشه کمک کنید.یه نیگا با سایت هم بندازین تا بهتر متوجه بشین!http://baran-shop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 مبارکه دوست عزیزمرورگر شما چیه؟ احتمالاً اینترنت اکسپلورر 7؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimazebel ارسال شده در اسفند 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2011 firefox نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2011 مشکلی که ذکر کردید با کروم من مشاهده نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در اسفند 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2011 nimazebel جان سلاماین قالب رو از کجا آوردین؟ممنونسایتون خوشگله درضمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در اسفند 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2011 nimazebel جان سلاماین قالب رو از کجا آوردین؟ممنونسایتون خوشگله درضمن این قالب توی انجمن هست به قسمت قالبها مراجعه کنید سلامخدارو شکر من سایتم رو زدم و هیچ مشکلی نداره.فقط اینکه نوشته های homeوحساب کاربری و خروج رفته زیر اسلاید شو .نمیدونم چوری درست کنم؟میشه کمک کنید.یه نیگا با سایت هم بندازین تا بهتر متوجه بشین!http://baran-shop.ir برای حل این مشکل هم اون ماژولی که ماله (ارتباط با مانقشه سایتنشانه گذاری) هست رو غیرفعال کنید.در ضمن ببینید تنظیمات موقعیت مازولها توی قالب هست طبق اون عمل کنید مشکلی پیش نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .