nimazebel ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 سلاممیخوام بدونم که وقتی من میزان نمایش تعداد محصولات در صفحه اول رو 20 تا بذارماگر خاستم 10 تا دیگه اضافه کنم تا تعداد صفحات 2 تا بشه چیکار باید کنم.چون من 21 محصول گذاشتم و تعداد محصولات صفحه اول رو 20 گذاشتم و آخرین محصول نمایش داده نمیشه به عبارتی پایین صفحه که باید شمارشگر صفحه بیاد نمیاد.چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2011 تا جایی که من میدونم ماژول محصولات جدید و پرطرفدار هیچکدوم صفحه بندی ندارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nimazebel ارسال شده در اسفند 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2011 تا جایی که من میدونم ماژول محصولات جدید و پرطرفدار هیچکدوم صفحه بندی ندارند.خوب حالا به نظرت میشه کل محصولات رو توی صفحه اول گذاشت؟خوب 100% نمیشه.حتما یه راهی هست دیگه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2011 راه که هست منتها نیاز به کمی دانش برنامه نویسی داره! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2011 البته من فکر نمی کنم یک مشتری قصد داشته باشه در صفحه تمام محصولات رو نگاه کنه. معمولاً از دسته بندی استفاده میکنند که اونجا صفحه بندی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdyfo ارسال شده در آبان 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2012 راه که هست منتها نیاز به کمی دانش برنامه نویسی داره! موفق باشیدمنم همین مشکلو دارم. برنامه نویسیش رو میگید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2012 متاسفانه در حال حاضر از حوزه دانش بنده خارجه. دوستانی که اطلاعاتشون برای اضافه کردن این امکان قد میده راهنمایی کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2012 من برای این فروشگاه صفحه بندی محصولات پرطرفدار رو انجام دادم :http://www.maya-dream.comدر صورت تمایل به داشتن این صفحه بندی با من تماس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .