aminamin ارسال شده در اسفند 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2011 سلام چرا چرا بيشتر از يه تعداد كالا تو صفحه اول نمايش داده نميشه وقتي كالايي اضافه ميكنيم نه تو صفحه اصلي نمايش داده ميشه نه به صفحه بعد سايت ميره چيكار بايد كرد تا صفحه بندي بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در اسفند 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2011 تشریف ببرید به ماژولها/بخش کاربری/محصولات پرطرفداردر صفحه خانگی/واز طریق پیکربندی تعداد محصولات درصفحه خانگی رو افزایش بدیناین یه راهه.البته من خودم مبتدیم شاید دوستان دیگه راهنمایی بهتری کننفکرنکنم بیش از یه صفحه نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در اسفند 7، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2011 من تعداد را مشخص كردم ولي اگه بيشتر از تعداد وارد كرده باشه آيا ميشه كه به صفحه بعدي بره يعني اطلاعات اضافي تو صفحه بعد نمايش داده بشه يا كلا يك صفحه نمايش داده ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2011 خیر امکان صفحه بندی نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .