fmmajd ارسال شده در شهریور 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 سلام میخواستم بدونم میشه یه همچین امکانی تو پرستا اضافه کرد؟من میخوام پول خردای اضافه رو بریزم به حساب خیریه.یعنی مثلا وقتی مشتری حسابش میشه 7600من بهش پیشنهاد بدم که 8000 تومن بده و 400 اضافه رو به خیریه واریز کنم.میخوام یه جوری باشه این دوتا هزینه حدا باشن.یعنی خودم در آینده مجبور نباشم جدا جدا خیریه ها رو بدم و خودکار اون مقدار اضافه بره به حساب خیریه.شدنیه این کار؟اگه نه چه راهکار دیگه ای وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 سلاموبسرویسی برای انتقال از حسابی به حساب دیگه فکر نمیکنم وجود داشته باشه، پس این کار شدنی نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در شهریور 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2014 خب پس نمیشه یه ماژولی نوشته شه که به خریدار این پیغامو بده،ولی بیاد به حساب خودم و من آخر ماه خودم واریز کنم به خیریه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 نوشتن ماژولی که بتونه چنین پیغامی رو بده و بتونه مبلغی رو در صورت درخواست مشتری اضافه کنه به سبد فکر میکنم قابل نوشتن باشه. داخل بازارچه پیام بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .