saeedssn ارسال شده در شهریور 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 سلامبنده در هاست ویندوزی پرستا شاپ 1.4.9 نصب کردم و مشکلی نداشتبخوبی هم کار میکنهتمام ورژن های این اسلایدر رو دانلود کردم و نصب کردمبخوری هم نصب شدند اما در اضافه کردن تصویر دو ارور زیر میده: این عکس در پوشه در حال حاضر موجود است ناتوان در ذخیره ی رکورد در پایگاه داده وقتی میگه این عکس وجود داره نام عکس تغییر میدم اما باز میگه ناتوان در ذخیره در پایگاه دادهاگه ممکنه راهنمایی بفرماییدتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 سلامدیباگ رو روشن کنید تا ببینید چه خطایی میده ( مشکلات و سوالات پرتکرار (قبل از هر سوالی بخوانید)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در شهریور 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2013 سلامدیباگ رو روشن کنید تا ببینید چه خطایی میده ( مشکلات و سوالات پرتکرار (قبل از هر سوالی بخوانید))همانطور که راهنمایی فرمودید گزینه دیباگ را در فایل آن ادیت نمودم و دوباره در پیکربندی آمدم تصویر اضافه کنم که همان دو پیام ارور قبلی به تناسب اینکه نام عکس تکراری است یا نه می آمدبار اول که تصویر را میخواهم اضافه نمایم ارور زیر را میدهد:ناتوان در ذخیره ی رکورد در پایگاه داده بار دوم که همان تصویر را میخواهم اضافه نمایم ارور زیر:این عکس در پوشه در حال حاضر موجود است و اروری دیگری را ندادبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2013 من هم خودم این مشکل رو دیدم ولی علتش رو پیگیری نکردم . تو بخش مدیریت چند زبان فعال هست؟ فقط فارسی فعاله؟ یه بار لاگ اوت کنید و مرورگر رو ببندید و مجددا مرورگر رو باز کنید و لاگین کنید ببینید مشکل حل میشه اگر در فروشگاهتون چند زبان فعال هست همه رو جز زبان پیش فرض غیر فعال کنید و کوکی رو پاک کنید و مجددا لاگین کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در شهریور 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 من هم خودم این مشکل رو دیدم ولی علتش رو پیگیری نکردم . تو بخش مدیریت چند زبان فعال هست؟ فقط فارسی فعاله؟ یه بار لاگ اوت کنید و مرورگر رو ببندید و مجددا مرورگر رو باز کنید و لاگین کنید ببینید مشکل حل میشه اگر در فروشگاهتون چند زبان فعال هست همه رو جز زبان پیش فرض غیر فعال کنید و کوکی رو پاک کنید و مجددا لاگین کنید ببینید مشکل حل میشه یا نهسلامفقط زبان پارسی فعال استلاگ آوت کردم و همچنین کش مرورگر را هم پاک نموده و دوباره لاگین کردم اما باز هم ارور زیر را میداد: ناتوان در ذخیره رکورد در پایگاه داده از کامپیوتر دیگر با مرورگر دیگری دوباره اقدام نمودم باز هم این خطا را داد.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2013 در صورت تمایل اطلاعات مدیریت و هاستتون رو برای من پ.خ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
intel_amd ارسال شده در آبان 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2013 روی 1.5 هم کار کرد ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .