Bodymax ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 من یه سایت زدم جدیدا منتها زیاد بلد نیستم کار باهاش کنممنو هایی مثل زنانه پیراهن تیشرت BLOG رو چطوری میتونم حذف یا تغییر نام بدمو سوال بعدی اینکه توی این قسمت مثلا http://civilstore.ir/summer-dresses/6-printed-summer-dress.html اون قسمت اندازه و زنگ و ... چطوری میتونم تغییر بدم ؟ مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 من یه سایت زدم جدیدا منتها زیاد بلد نیستم کار باهاش کنممنو هایی مثل زنانه پیراهن تیشرت BLOG رو چطوری میتونم حذف یا تغییر نام بدمو سوال بعدی اینکه توی این قسمت مثلا http://civilstore.ir/summer-dresses/6-printed-summer-dress.html اون قسمت اندازه و زنگ و ... چطوری میتونم تغییر بدم ؟ مرسی با سلام و احترامبرای تغییر منوها میتوانید داخل ماژول ها به تنظیمات ماژول منوی افقی بالا بروید و تغییرات و منو دلخواه خود را وارد کنیدبرای تغییر در اندازه و رنگ به بخش ترکیبات هر محصول مراجعه کنیدمیتوانید ترکیبات مورد نظر خود را نیز از بخش کاتالوگ --- مشخصه ها و مقادیر تغییر بدید واکنش ها : رضاشکفته 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Bodymax ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 من یه سایت زدم جدیدا منتها زیاد بلد نیستم کار باهاش کنممنو هایی مثل زنانه پیراهن تیشرت BLOG رو چطوری میتونم حذف یا تغییر نام بدمو سوال بعدی اینکه توی این قسمت مثلا http://civilstore.ir/summer-dresses/6-printed-summer-dress.html اون قسمت اندازه و زنگ و ... چطوری میتونم تغییر بدم ؟ مرسی با سلام و احترامبرای تغییر منوها میتوانید داخل ماژول ها به تنظیمات ماژول منوی افقی بالا بروید و تغییرات و منو دلخواه خود را وارد کنیدبرای تغییر در اندازه و رنگ به بخش ترکیبات هر محصول مراجعه کنیدمیتوانید ترکیبات مورد نظر خود را نیز از بخش کاتالوگ --- مشخصه ها و مقادیر تغییر بدیدسلام برا حذف منو وقتی میزنم این پیام میاد : قادر به به روز رسانی تنظیمات نیست واکنش ها : nazanin.kuhestany 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 دیباگ رو روشن کنید و دوباره تنظیم کنید ببینید آیا دیباگ خطایی رو نشون میده یا خیر؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 عجب فرومی هست ها یه نفر از بین این همه کاربر بلد نیستن ؟یا همه پولکی هستنبا سلامدوست عزیز در این انجمن تمامی سوالات تا حد امکان پاسخ داده میشه و راهنمایی لازم انجام میشهبا توجه به حجم بالا و مشغله زیاد مدیران، برای دریافت پاسخ و حل مشکل خود کمی صبور باشیدبا احترام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Bodymax ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 دیباگ رو روشن کنید و دوباره تنظیم کنید ببینید آیا دیباگ خطایی رو نشون میده یا خیر؟ دیباگ چیه عزیز ؟من اصلا کار نکردم با پرستاشاپ یکی که بلده لطفا پ خ بده به من یه مبلغی هم بهش میدم کار منو انجام بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 دیباگ رو روشن کنید و دوباره تنظیم کنید ببینید آیا دیباگ خطایی رو نشون میده یا خیر؟ دیباگ چیه عزیز ؟من اصلا کار نکردم با پرستاشاپ یکی که بلده لطفا پ خ بده به من یه مبلغی هم بهش میدم کار منو انجام بده سلام دوست عزیزلطفاً سوالات متداول را مطالعه کنید و در انجمن جستجو کنیدبا احترام واکنش ها : mohamad9245 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 بی احترامی شما رو نادیده میگیرم و جواب میدمبه بخش کاتالوگ » شاخه ها برید و شاخه ها رو حذف یا ویرایش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Bodymax ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 والله من همینجا تاپیک زدم سرم گیج رفت شما خودتون رو نگاه نکنید چندین ماهه اینجا هستید میدونید کدوم تاپیک کجا هست یا ..کاربری که تازه میاد ماشالله اینقد بخش و تاپیک و ... داره ادم گیج میشهبی احترامی شما رو نادیده میگیرم و جواب میدمبه بخش کاتالوگ » شاخه ها برید و شاخه ها رو حذف یا ویرایش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro بی احترامی ؟؟؟؟؟تو کدوم پست من بی احترامی شده نشون بدید من دیگه اینجا نمیام !خدا صبر بده به کاربرا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 دوست من نگاه طلب کارانه شما به انجمن مشکل دارهاز کلمات صحیح استفاده کنیدیعنی چی همه پولکی هستند؟یعنی به فرض این انجمن همه چیزش هم پولی باشه شما حق دارید اعتراض کنید؟انجمن هیچ بار مسئولیت برای کسی ایجاد نمیکنه و اگر جواب هم نگیرید حق توهین و اعتراض نیست.فلسفه انجمن مشخصه و ما هم بیش از توان و وقتی که داریم در انجمن خدمات داده و میدیم. Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Bodymax ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 دوست من نگاه طلب کارانه شما به انجمن مشکل دارهاز کلمات صحیح استفاده کنیدیعنی چی همه پولکی هستند؟یعنی به فرض این انجمن همه چیزش هم پولی باشه شما حق دارید اعتراض کنید؟انجمن هیچ بار مسئولیت برای کسی ایجاد نمیکنه و اگر جواب هم نگیرید حق توهین و اعتراض نیست.فلسفه انجمن مشخصه و ما هم بیش از توان و وقتی که داریم در انجمن خدمات داده و میدیم. Sent from my Xperia using Tapatalk proعزیز من شما ظاهرا تازه اومدین تو نتتو کل انجمن های ایران که هیچ حهان قسمت انتقادات و پیشنهادات داره و کاربر حق اعتراض داره و برای مثال شما که خودتون رو نماینده ... معرفی میکنید و انجمن میزنید باید به کسی که داره از این سیستم استفاده میکنه و تو این فروم هست جوابگو باشید و راهنمایی کنید !خیلی باحاله خداوکلیلیباز تابستون شد و مدرسه ها تعطیل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 دوست عزیز بخش انتقادات و نظرات هست و هرکس در جای خودش انتقاد کرده ما پذیرفتیمبهتره قبل از اظهار نظر در مورد پیشینه این انجمن کمی جستجو کنید و بعد ادعا کنینما ناینده کسی نیستیم و این انجمن فعالیت هاش داوطلبانه هست و بانمایندگی فرق دارهپس بدون داشتن علم کافی هم اظهار نظر نکنیدهیچ بایدی برای خود پرستاشاپ و انجمن اصلی هم وجود نداره چه برسه به ما!شما ظاهرا اگه تازه هم نیومدی نت هیچی از فلسفه انجمن نمیدونی و متاسفم از این اظهار نظرهای طلبکارانهفرصت بحث ندارم و تاپیک رو میبندم Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده