jafar1374 ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 سلام برای ارسال یه cd یا dvd باید چطوری اونو بسته بندی و ارسال کنیم ؟ چه نوع پاکت و یا بسته برای ارسال سیدی و دی وی دی مناسبه ؟ وزن یک cd ، dvd و پاکت یا بسته چقدر می باشد ؟ آیا باید حتما یه ترازوی دیجیتالی بگیریم ؟ لطفا تجربیات خودتون بنویسید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 سلام برای ارسال یه cd یا dvd باید چطوری اونو بسته بندی و ارسال کنیم ؟ چه نوع پاکت و یا بسته برای ارسال سیدی و دی وی دی مناسبه ؟ وزن یک cd ، dvd و پاکت یا بسته چقدر می باشد ؟ آیا باید حتما یه ترازوی دیجیتالی بگیریم ؟ لطفا تجربیات خودتون بنویسید ممنون با سلامبرای ارسال اینگونه محصولات بهتره از پاکت های پستی حبابدار استفاده کنیداگر از واسطه های پستی برای ارسال محصول استفاده میکنید نیاز به ترازوی دیجیتال دارید در غیر اینصورت نیازی نیست و خود پست در موقع ارسال وزن میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 با سلامبرای ارسال اینگونه محصولات بهتره از پاکت های پستی حبابدار استفاده کنیداگر از واسطه های پستی برای ارسال محصول استفاده میکنید نیاز به ترازوی دیجیتال دارید در غیر اینصورت نیازی نیست و خود پست در موقع ارسال وزن میکنهممنون از پاسخ ن با واسط پستی کار نمی کنم می خوام خودم ارسال کنم بله پست وزن می کنه ولی من می خوام بدونم که وزنش چقدر میشه تا در موقع خرید محاسبه و به خریدار اعلام بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 با سلاموزنش بستگی به خود دی وی دی و سی دی و قابش و ... دارهاما بهتره شما چندتاش رو وزن کنید و یک وزن میانگین بدست بیارید و یک قیمت حدودی براش قرار بدید که در هزینش زیاد تفاوت ایجاد نشه هنگام ارسال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 مرسی از دوستا تا حالا کسی وزن نکرده تا اطلاع حدودی از وزن این جنسا داشته باشیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .