mdark ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 با سلامدوستان ، من قصد دارم 1 فروشگاه پرستا شاپی جدید راه اندازی کنمچند روزی هست که دنبال دامین میگردم . البته 1 دامینی باشه که خیلی تکراری نشده باشه تو نت و قابلیت تبلیغ شدن و کار شدن روش رو داشته باشه اول از همه : 1 - اگه کسی دامینی داره که به درد بخور هست و قصد فروشش رو داره بهم اطلاع بده 2 - از بین دامین های زیر شما کدوم رو میپسندید و فکر میکنید بشه نام اون رو توی ذهن مشتری نگه داشت vestastoreeramshopespicakaminonicelandparamondspoda دوستان توی ایجاد نظر سنجی ، دامین وستا استور هست vestastore که به اشتباه vestashop نوشتم . حواستون باشه واسه نظر دادن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 سلامبهتر بود نظرسنجیش میکردید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در مهر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 سلامبهتر بود نظرسنجیش میکردید موفق باشیدبا سلام و تشکرنظر سنجی رو اضافه کردمممنون میشم شما هم نظرتون رو بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 سلامبهتر بود نظرسنجیش میکردید موفق باشیدبا سلام و تشکرنظر سنجی رو اضافه کردمممنون میشم شما هم نظرتون رو بگیدسلام دامین پیشنهادی من ایرانی شاپ هست iranishop.com چند تا بک لینک هم داره ولی روی سایت ست نیست، این اسم هایی که مد نظر شماست همه بالا شهریه و دوستان شهرستان زیاد به این اسم ها توجه نمی کنن ( البته همه نه) بلکه به محصول و قیمت توجه دارن پس کار رو برای خودتون سخت نکنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 صرف نظر از اینکه دامنه را برای چه محصولی می خواهید و می بایستی نام دامنه با رشته کاری شما ارتباط داشته باشد , به نظر من spoda بهترهاولاً کوتاه هستش , دوماً تلفظش و به یاد سپردنش و تایپ کردنش آسونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdark ارسال شده در مهر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 با تشکر از نظرات و راهنمایی های دوستانبرای محصول خاصی نیستابتدا محصولات عمومی اینترنت که الان داریم روی سایت های دیگمون کار میکنیم ( همینایی که همکاری در فروش ها میفروشن ) بعد به ترتیب الویت ، کامل کردن فروشگاه با - لوازم خانگی - لوازم ورزشی - پوشاک ورزشی - بعد از اون کیف و کفش چرم و اسپورت و ...چون تنوع محصولات در آینده زیاد خواهد بود ، حتی کالاهایی همچون عینک ، لوازم کامپیوتر و .. هم اضافه خواهد شد ، دامین رو نمیشه به محصولات ربط داددامین هایی هم مثل ایران می شاپ ، تی وی استور ، تی وی مارکت و .. دارم ، اما میخوام اینقدر کلیشه ای نباشهدامینی باشه که تو ذهن بمونه ! وقتی کاربر 1 بار اومد و خرید کرد ، برای بار دوم یادش باشه که دفعه قبلی رو از کجا خرید کرده بود . مثلا اگه کسی الان از فروشگاه چاره خرید کنه ،یادش میمونه ، شاید اسم چاره قشنگ نباشه ، اما تکه و تو ذهن میمونه و مشابهش کم هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud_s ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 با سلام http://dbstheme.com/edu/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8/ http://dbstheme.com/edu/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87/ این دو مقاله رو بخونید یک پیام خصوصی ارسال شد ارادتمند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .