masoud_s ارسال شده در آبان 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2014 انشاء الله دستتون در نکنه این لینک رو ببینید Do not edit or add to this file if you wish to upgrade PrestaShop to newerversions in the future. If you wish to customize PrestaShop for yourneeds please refer to http://www.prestashop.com for more information. منظورش چیه؟ ارادتمند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2014 سلاماین متن به همراه خطوط قبل و بعدش در ابتدای اکثر فایلهای پرستاشاپ نوشته شده و در این آدرس کاربردی نداره. یک متن کلی هست که همه جا استفاده میکنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلام کی نسخه 1.6.0.9 ترجمه اش تمام میشه از از میوه زحمات شما استفاده کنیماجر شما با سیدالشهدا برای این همه زحمت که میکشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 سلام خسته نباشید میگم ممنون میشم بفرمائید تا ارائه 6.9 چقدر زمان باقی مانده باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 سلام خسته نباشید میگم ممنون میشم بفرمائید تا ارائه 6.9 چقدر زمان باقی مانده باتشکرسلام.ممنون. تاییدیه نسخه و راست چین کردن قالب زمان زیادی میبره که مدیر محترم بهتر میتونن جواب بدن.ما هم تلاش میکنیم ترجمه ها زودتر انجام بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 سلام به همهی دوستان پرستاشاپی!مژده این که با تلاش دوستان، ترجمهی نسخهی 1.6.0.9 در این لحظه به 100% رسید و البته نیاز به رای شما و تایید مدیران دارد تا نهایی شود. با سپاس از همهی دست اندرکاران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 با تشکر از زحمات بی وقفه دوستانی که برای بهتر شدن و تعالی وب فارسی تلاش می کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasser ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 ما نیز به تیم ترجمه پیوستیم تاجایی که بتونم و وقتم اجازه بده ، در این پروژه همکاری میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasser ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 نسخه 1.6.0.10 هم که هست یه چند تا از 1.6.0.9 مونده بود که ترجمه شد الان رسیده به 100% و منتظر تائیده بریم سراغ 1.6.0.10 10 چه تفاوتی نسبت به نسخه 9 داره !!!؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 سلامممنون از همکاریتوناین نسخه ها معمولا 90درصد ایرادات نسخه های قبلی رو رفع میکنن و مابقی هم ، امکانات ریز و درشتیه که اضافه میشه یا بهینه سازیهایی که انجام میشه.نسخه 1609 تموم شده و سعی میکنیم تا چند روز دیگه همه رو تائید کنیم تا 100درصد بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 سلام خسته نباشید میگم خدمت تمام دوستان که زحمت ترجمه پرستا را میکشند واقعاً به شخصه مدیون زحمات شما هستم کاری سخت و طاقت فرسا را انجام میدهید و جای تقدیر و تشکر را دارد به قول یکی از هنرمندان هزار تا A4 تشکر اما این خبر هم جای خوشحالی دارد و هم اینکه من رو از حالا نگران این کرده که چطور ارتقا بدم که به اطلاعاتم آسیبی نرسد ایکاش قبل از عرضه این نسخه فیلم آموزش ارتقاء را برای ما بی تجربه ها درست کنید تا دچار مشکل نشویم من از ماژول یک کلیک برای ارتقاء استفاده کردم نتیجه تاسف بار بود آپدیت نشد و مجبور شدم هاست رو پاکسازی کنم و 6.6 را نصب کنم و باقی ماجرا همه چی از اول ......... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 دوست من آموزش هایی برای ارتقا به نسخه انجمن از طریق ماژول هستنکته بعد هم این که قبل از هر ارتقایی بک آپ نگیرید همین مشکلات رو خواهید داشت! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 سلام ممنون آقا دانوش چندین بار روی لوکال تست کردم ناموفق بود باور کنید دقیقاً مثل فایل آموزشی PDF عمل کردم ولی نشد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 سلام ممنون آقا دانوش چندین بار روی لوکال تست کردم ناموفق بود باور کنید دقیقاً مثل فایل آموزشی PDF عمل کردم ولی نشد !سلام دوست من شما هم می تونید با پرداخت هزینه (مثل بنده) از طریق بازاچه سرویس ارتقا رو خریداری کنید و این کار براتون به بهترین شکل ممکن انجام میشه. من با این که می تونم ارتقا بدم اما به دلیل حساس بودن کار و مهم بودن اطلاعات و وقت ترجیح می دم این کار رو به متخصصش بسپرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 سلام به دوستان مترجم!دو تا منبع خوب کاربردی برای ترجمه پیدا کردم و فکر کردم که بد نباشه این جا هم معرفی کنم:1. http://www.vajehyab.com/extension این سایت کارش ترجمه کلمه به کلمه انگلیسی به فارسی هست و نکتهی مهمش اینه که 2 تا افزونه رایگان برای "موزیلا فایرفکس" و "گوگل کروم" داره که اگر کلمهای براتون نا آشنا بود یا معنیش را بلد نبودین با انتخاب اون کلمه (هایلایت کردنش) میتونید معنیش رو همون جا ببینید. 2. http://beparsi.com این سایت کارش ترجمه واژههای رایج عربی در زبان فارسی امروزی ماست. هرچند که بسیاری از ترجمه کلماتی که میده برای نسل ما نا مفهوم به نظر میرسن، اما در نوع خودش سایت جالب و کاربردی هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2014 سلام ضمن عرض خسته نباشید ، میخواستم عرض کنم که ورژن 1.6.6.9 کارش به کجا رسیده آیا دلیل به تعمیر رفتن بازارچه ارتقاء به 1.6.6.9 میباشد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 سلامبازارچه چندین روزه که به نسخه 1609 ارتقا پیدا کرده، دلیل بسته بودن انجمن و بازارچه در این روزها، تغییراتی است که در سرور در حال انجام است.نسخه 1609 هم آماه است و به محض تائید ایمیلها از طرف تیم اصلی منتشر خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 سلامبازارچه چندین روزه که به نسخه 1609 ارتقا پیدا کرده، دلیل بسته بودن انجمن و بازارچه در این روزها، تغییراتی است که در سرور در حال انجام است.نسخه 1609 هم آماه است و به محض تائید ایمیلها از طرف تیم اصلی منتشر خواهد شد موفق باشید سلام و خسته نباشید ایول بازارچه سرعت سایت بالا رفته خیلی عالی شده فکر میکنم سرور جدید سریع تره مبارک باشه ، به هر حال شدیداً منتظرم بیشتر برنامه هام رو گذاشتم برای انتشار 1.6.6.9 انشاالله کی نسخه جدید منتشر میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 سلام بر مدیران و کاربران زحمتکش پرستا فارسینسخه 1609 فارسی کی رسما در سایت برای دانلود قرار داده میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 سلامنسخه 1.6.0.9 مشکلاتی با زبان فارسی داشت که منتشر نخواهد شد.در حال بررسی هستیم که بتونیم نسخه 1.6.0.11 رو منتشر کنیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 تشکر خدمت شما عزیزاناگر کاری از ما برمیاد در خدمتیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2015 سلام مجدددوستانی که توانایی و تمایل دارند ، در سایت کرودین میتونند در تکمیل ترجمه پرستاشاپ همکاری کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .