amrollah ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلاممن قصد دارم يك فروشگاه اينترنتي راه اندازي نمايمليست كالاهاي فروشگاه زياد استدر ابتدا قصد دارم كالاهاي سوپر ماركتي رو راه اندازي نمايمحدود 1500 قلم كالا دارم كه براي توضيحات كوتاه و بلند آن وقت و انرژي زيادي مي گيردآيا راه حل هاي ميانبر هم هست؟براي عكس ها مي توان به اينترنت اتكا كرد؟با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلامبرای تصاویر باید دستی وارد کنید و فعلا راهی نیستبرای محصولات ماژولهایی موجوده که محصولات رو وارد میکنند فکر میکنم در بازاچه داشته باشیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 سلاممن قصد دارم يك فروشگاه اينترنتي راه اندازي نمايمليست كالاهاي فروشگاه زياد استدر ابتدا قصد دارم كالاهاي سوپر ماركتي رو راه اندازي نمايمحدود 1500 قلم كالا دارم كه براي توضيحات كوتاه و بلند آن وقت و انرژي زيادي مي گيردآيا راه حل هاي ميانبر هم هست؟براي عكس ها مي توان به اينترنت اتكا كرد؟با تشكر سلام 1500 تا محصول می خواین وارد کنین؟!رو اینترنت هم می شه حساب کردراه میانبر هم سرچ اون محصول و کپی پیست کردن هست که اگه بد شانس باشین گوگل هم بعد از اتمام وارد کردن 1500 محصول شما را اسپم می کنه! ولی می تونین یه خورده متن رو تغییر بدین و بعد کپی پیست کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 وارد سازی گروهی محصولات هست که در خود پرستاشاپ با نام واردسازی csv هستدر انجمن جستجو کنیدالبته فکر میکنم روی هاست موفق نشید و باید روی لوکال انجام بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amrollah ارسال شده در آبان 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 سلام دوستانراهی که خودم انجام دادم این بودیک پوشه به نام importimage ایجاد کردمو در قسمت url عکس در فایل csv، به این صورت عمل کردمhttp://emeydan.ir/importimage/0001922__iplus_300.jpegسلام دوستانراهی که خودم انجام دادم این بودیک پوشه به نام importimage ایجاد کردمو در قسمت url عکس در فایل csv، به این صورت عمل کردمhttp://emeydan.ir/importimage/0001922__iplus_300.jpegاین قسمتش از قلم افتادهمه عکس های محصولات رو هم تو پوشه importimage کپی کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .