abrang ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 من سرورم رو عوض کردم ، و بعد از اون وقتی میخوام یه محصول جدید اضافه کنم ، اطلاعات مربوط به محصول ذخیره میشه اما تصویرش رو نشون نمیده ، باید محصولات تو پوشه img/p باشه ، اما مثلا اگر اسم عکس رو 1047.jpg میزاره ، موقع ذخیره کردن آدرس عکس میشه img/p/1/0/4/7/1047.jpgو عکس رو چه در بخش مدیریت چه کاربری نشون نمیده حتی tumbnail اون رو کسی میدونه مشکل چیه و چجوری برطرف میشه؟فوریه لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 سلاملینک آشنا رو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abrang ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 ممنون از توجه شمااین کار رو کردم اما درست نشد زمانی که روی ذخیره تصویر کلیک میکنم ، انگار یه جا گیر میکنه و لود نمیشه ، انگار نمیتونه ذخیرش کنهیعنی فقط در صفحه تب های بالا رو نشون میده (فهرست محصولات ، مشتریان ،...)اما پایین صفحه خالی هست و نه صفحه در حال لود شدنه و نه به جای خاصی میره بعد از زدن دکمه ذخیرهنمیشه اینجا عکس اتچ کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 سلامآدرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abrang ارسال شده در مهر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 سلامhttp://ershadcd.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 سلاممن مشکلی ندیدمبا یه مرورگر دیگه تست کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .