alirezahonarfar ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 سلام به همه دوستانافکت تاخوردن گوشه صفحه سازگار با نسخه 1.6دانلود و نصب کنید و لذت ببریددیدن دمو درwww.raseldesign.ircornerplubli.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosiloose ارسال شده در مهر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2014 با سلام و خسته نباشید ، ماژول بدون مشکل نصب میشه ولی تو لیست ماژول ها نمیتونم پیداش کنم تا تنظیماتش رو انجام بدم !!!لطفاً راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezahonarfar ارسال شده در مهر 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2014 با سلام و خسته نباشید ، ماژول بدون مشکل نصب میشه ولی تو لیست ماژول ها نمیتونم پیداش کنم تا تنظیماتش رو انجام بدم !!!لطفاً راهنمایی کنیداول از همه دقت کنید که ماژول متناسب با ورژن پرستاشاپتون رو دانلود و نصب کنید. این ماژول در قسمت "سایر ماژول ها" قرار میگیره.بعد از بارگذاری ماژول به طور پیش فرض همین ماژول تو همون صفحه ای که هستید نشان داده می شود و میتوانید نصب رو کلیک کنید و بعد پیکره بندی رو بزنید برای تنظیمات. همچنین بعد از اینکه ماژول رو بارگذاری کردید تو منو جستجو میتونید کلمه "افکت" رو سرچ کنید پیدا میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamelkhan ارسال شده در تیر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2016 سلام به همه دوستانافکت تاخوردن گوشه صفحه سازگار با نسخه 1.6دانلود و نصب کنید و لذت ببریددیدن دمو درwww.raseldesign.ir دمویی که قرار دادین دیده نمیشه لطف یه اسکرین شات بزارین رو فروشگاه من نصب میشه اما تغییری نمیبینم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .