rayan ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 سلام دوستان مفهوم این چند گزینه هنگام ساختن محصول چیست؟ مرجع: EAN13: مرجع توزیع کننده مکان: وزن: kg بسته؟ ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 من تا حالا تو سایتم ازین گزینه ها استفاده نکردم ولی چیزی که فکر می کنم قسمت مرجع و ean13 باید به هم مربوط باشن در مرجع شما اسم پایه کالاتو قرار میدی و در قسمت ean13 حتما بارکد کالا باید باشه مرجع توزیع کننده هم که اطلاعات اضافی مربوط به فراهم کننده های این کالا برای شما هست که این اطلاعات اصلا لازم نیست بسته هم که 99% اشاره به کالایی به صورت بسته بندی شده داره اطلاعات مربوط به ویژگیهای کالارو مثل وزن قد کیلو طول و بی نهایت ویژگی که در قسمت ویژگی کالا خودت میتونی تولید کنی شما اونجا وارد کن اگه بعضی از مواردو من درست نگفتم بقیه دوستان راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .