itesalat ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 من در زمینه پت فعالیت دارم خوشحال می شم اگه کسی نظری یا انتقادی در زمینه ارتقاع سایتم داشته باشهwww.pantipets.comwww.pantipets.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 خوشحالم که این فروشگاه ساز قدرتمند روز به روز داره بیشتر توی دل فروشگاه دارهای ایرونی محبوب میشه. امیدوارم در تمام مراحل زندگی و کسب و کار موفق باشید. و در ضمن من عاشق حیوانات هستم همینطور عضو انجمن حمایت از حیوانات و حتی گیاهخوار هم هستم! خوشحالم که با شما آشنا شدم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 17، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 ممنون از شما خوبه که مدیر انجمنمون حامی و دوستار حیواناتم هست خیلی خوشحال شدم من خیلی حرفه ای نیستم واسه کار با محتوای پرستا اما هر کمکی از دستم بر بیاد واسه دوستان انجام میدم نسبت به تجربم بازم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 سلام دوست عزيز سايت جالبي است انشالله كه موفق باشيدمي خواستم از شما خواهش كنم درباره منوي بالاي سايت بگوييد به چه صورت مي توان قرار داد ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 17، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 مرسی دوست عزیز تو قسمت ماژولها ماژولی به این نام هست که کلا امور اون قسمتو به عهده داره Top horizontal menu v1.3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 مرسی دوست عزیز تو قسمت ماژولها ماژولی به این نام هست که کلا امور اون قسمتو به عهده داره Top horizontal menu v1.3 سلام دوست عزيز من در قسمت ماژول هاي قسمت مديريت چنين ماژولي ندارم لطفا راهنمايي كنيد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در آبان 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2011 اگه بتونم اخرین ورژن این ماژول رو برای ورژن های 1.3.1 و 1.4.4 پیدا کنم قرار میدم همچنین فارسی شده و راستچین هم قرار می دممن اخرین ورژن این ماژول رو قبلا در پشتیبانی قبلی قرار داده بودم فعلا ندارم ولی حتما می زارم چون از این ماژول بهتر و پیشرفته تر هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imanmaj ارسال شده در آبان 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2011 دوتا ماژول برای منوی بالای سایت آپلود کردماز این لینک دریافتش کنینhttp://presta-shop.ir/showthread.php?tid=48&pid=320#pid320 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .