genius121 ارسال شده در آبان 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 سلام دوستان نیاز به یه همکار دارم برای پشتیبانی سایتی که دست گرفتم کسی که ایده پرداز و تئورسین خوبی توی بحث سئو و پیشرفت سایت باشه ترچیها از اصفهان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 سلام دوستان نیاز به یه همکار دارم برای پشتیبانی سایتی که دست گرفتم کسی که ایده پرداز و تئورسین خوبی توی بحث سئو و پیشرفت سایت باشه ترچیها از اصفهانکاملتر منظورتون رو می فرمایین چی می خوایین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
genius121 ارسال شده در آذر 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2014 سلام دوستان نیاز به یه همکار دارم برای پشتیبانی سایتی که دست گرفتم کسی که ایده پرداز و تئورسین خوبی توی بحث سئو و پیشرفت سایت باشه ترچیها از اصفهانکاملتر منظورتون رو می فرمایین چی می خوایین؟سلام داشم شخص مورد نظر :سئو کار کرده باشه و قوانین جدیدش رو بدونهتوانایی دادن ایده برای بهبود سایت رو داشته باشه و بتونه ایده هاش رو پیاده سازی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 سلام دوستان نیاز به یه همکار دارم برای پشتیبانی سایتی که دست گرفتم کسی که ایده پرداز و تئورسین خوبی توی بحث سئو و پیشرفت سایت باشه ترچیها از اصفهانکاملتر منظورتون رو می فرمایین چی می خوایین؟سلام داشم شخص مورد نظر :سئو کار کرده باشه و قوانین جدیدش رو بدونهتوانایی دادن ایده برای بهبود سایت رو داشته باشه و بتونه ایده هاش رو پیاده سازی کنهادرس سایت و زمینه کاری رو بفرمایین، سعی می کنم ایده های رایگان خوبی بهتون بدم، نیاز به هزینه خاصی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .