mohammad ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 دوستان یکی از بزرگترین ضعف هایی که پرستا شاپ 1.3 داشت عدم امکان لینک های فارسی شده بود .لطفا به نکته بسیار بسیار مهم دقت کنید .اگر بشه لینک ها فارسی بشه گوگل امتیازات بسیار بالاتری به اون صفحه مورد نظر میده .در ضمن قالب انجمن تون خیلی شلوغ پلوغه اگر از یه قالب ساده تر استفاده بشه خیلی بهترهبا سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2011 سلام با تشکر از پیشنهاداتتون. بعد از پایان ترجمه پرستا شاپ 1.4.4 به این مسائل رسیدگی می کنیم. با تشکر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad ارسال شده در آبان 23، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 من رفتم تو phpmyadmin فیلد لینک شاخه هارو فارسی کردماما کالاهایی که تو اون شاخه هستو نشون نمیده متاسفانه آدرسی که وارد کرده اید، تغییر یافته یا دیگر موجود نمی باشد کمک کنید که چجوری لینک فارسی داشته باشم حداقل فقط نام رسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2011 دوست عزیز اگه منظورت فارسی کردن قسمت URL اشنا هست باید بگم که فارسی کردن این قسمت فشار زیادی به سرور وارد میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad ارسال شده در آبان 25، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 مشکلی نیست فقط شما راهنمایی کنید من چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestaooo ارسال شده در آبان 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 بله برای بالا بردن اطلاعات هم شده آموزش بدین.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2011 شما میتونید خودتون به صورت اختیاری از بخش translation این کار رو انجام بدید. در حال حاضر تیم ترجمه تصمیم گرفتن که آدرس ها رو ترجمه نکنن چون ممکنه مشکلی در بازکردن سایت به وجود بیاد. با این حال این موضوع رو بررسی میکنیم و اگر مشکلی نداشت تا حد امکان آدرس ها هم فارسی خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .