moghimi ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 سلام خدمت دوستانمی شه برای ترجمه ماژول های رایگانی که موجود هست، هزینه گرفت؟یه سری ماژول هم هستن که طراحشون انگلیسی نیست، مثلا به زبان عبری و استرالیا وجود داره، می شه این ها رو ترجمه کرد و یه هزینه جزیی گرفت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 از چه کسی هزینه بگیرید؟ بله دریافت هزینه بومی سازی مجاز هست ولی فروش خود ماژول معمولا بر اساس لایسنس های موجود غیر مجاز هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 از چه کسی هزینه بگیرید؟ بله دریافت هزینه بومی سازی مجاز هست ولی فروش خود ماژول معمولا بر اساس لایسنس های موجود غیر مجاز هستهمون هزینه بومی سازی رو می گم ولی توی مطلب مربوطه می زنم نسخه اصلی رایگان هست و هزینه برای ترجمه گرفته می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 شما در صورتی میتونید یک محصول رو بفروشید که خود شما مالک آن باشید و یا مجوز فروش رو داشته باشیدیعنی برای فروش ترجمه باید فقط ترجمه رو بفروشید. به این معنی که ماژول رو برای دانلود قرار میدید و فایل ترجمه و یا پکیج ترجمه شده را برای فروش. به این شکل کاربر میداند که چه هزینه ای را برای چه محصولی داره پرداخت میکنه.عده ای به بهانه ترجمه هزینه ای مثلا ۲٠ هزار تومنی برای ۴ یا ۵ خط ترجمه میگیرند که گاهی اصلا نیازی به ترجمه هم ندارند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 سلامطراحشون هم انگلیسی نباشه، متون اصلی لاتین هستندما هم ماژول مینویسیم و زبانمون لاتین نیست ولی همه متون اصلی لاتین هستند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 سلامطراحشون هم انگلیسی نباشه، متون اصلی لاتین هستندما هم ماژول مینویسیم و زبانمون لاتین نیست ولی همه متون اصلی لاتین هستند. موفق باشیدسلامآقا رامتین ایده خوبی برای طراحی ماژولی بفروش باشه دارین!؟ که توی سایت فروش ارزی بشه فروخت؟من دو تا از سایت هام پرداخت ارزی هستن، شاید مایل باشین با هم همکاری داشته باشیم؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 راستش ما ماژول های بفروش برای خارج هم داریم و حتی فکر درگاه هم بودیم و سایت هایی که با ایران مشکل ندارن رو هم دیدیم ولی هرچقدر تلاش میکنیم فرصت خالی برای راه اندازی سایت جدید پیدا نمیکنیمفکر استفاده از خود ادانز یا کدکنیون هم هستیم که خیلی راحت تره و منتظر کمی فرصت خالی هستیم.شما اگه پیشنهادی دارید از طریق پیام مطرح کنید تا صحبت کنیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 راستش ما ماژول های بفروش برای خارج هم داریم و حتی فکر درگاه هم بودیم و سایت هایی که با ایران مشکل ندارن رو هم دیدیم ولی هرچقدر تلاش میکنیم فرصت خالی برای راه اندازی سایت جدید پیدا نمیکنیمفکر استفاده از خود ادانز یا کدکنیون هم هستیم که خیلی راحت تره و منتظر کمی فرصت خالی هستیم.شما اگه پیشنهادی دارید از طریق پیام مطرح کنید تا صحبت کنیم Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام آقا دانوش من خیلی وقت هست دنبال تجارت بین الملل بودم ولی مشکل زمان رو دارماین دو تا سایت رو راه انداختیم، نگاه کنین، صاحب درگاه هم خودdی هست، زمینه کاری شون چیزی دیگه است ولی بحث فعال بودن توی فروشگاه هاستبراتون پ.خ هم می کنم، فقط مشکل من نبود همکار هست، یعنی کسی که بخواد پول در بیاره! بقیه مشکلات حل می شهhttp://artterest.comhttp://kado2iran.comتخصصی هم بخواهین توی زمینه طراحی و فروش ادآنز و قالب و... هم کار کنیم من هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .