armanemadi ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 سلام من می خوام یه سیستم مدیریت محتوا - جوملا ترجیحا کنار کارم استفاده کنمبه همگان سازی قالب کاری ندارم می خوام ببینم کسی می تونه با استفاده از وب سرویس پرستا شاپ یه کاری برام بکنه که یوزر ها به مطالب دسترسی داشته باشندچون مطالب مدیریت محتوا قرار هست دو قسمت باشه 1- مطالب مجانی 2- مطالب پولینمی خوام یوزر ها دو جا ثبت نام کنندمی خوام حق اشتراک در نظر گرفته بشه هزینه هم می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanemadi ارسال شده در آذر 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 راهی نبود ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanemadi ارسال شده در آذر 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 آقایون !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 دوست من لطفا از ارسال اسپم خودداری کنید. کسی راهکاری داشته باشه جواب میده. سوالتون تخصصی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 سلام من می خوام یه سیستم مدیریت محتوا - جوملا ترجیحا کنار کارم استفاده کنمبه همگان سازی قالب کاری ندارم می خوام ببینم کسی می تونه با استفاده از وب سرویس پرستا شاپ یه کاری برام بکنه که یوزر ها به مطالب دسترسی داشته باشندچون مطالب مدیریت محتوا قرار هست دو قسمت باشه 1- مطالب مجانی 2- مطالب پولینمی خوام یوزر ها دو جا ثبت نام کنندمی خوام حق اشتراک در نظر گرفته بشه هزینه هم می کنمبه مطلب دسترسی داشته باشن یعنی چی؟منظورتون بعد از پرداخت وجه هست؟ مثلا 1000 تومان بگیرین بعد مطلب رو به کاربری که پرداخت کرد نمایش بده؟استفاده از جوملا صرفاً برای ارائه مطلب تون هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .