nasser ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 و اینک فروشگاه ما فروشگاه پرو بانک اولش که تصمیم گرفتن این فروشگاه رو بالا بیارم ، خیلی دنبال سیستم خوبی بودم که دانلود به ازای پرداخت داشته باشه ، اسکریپت زیاد بود اما یه اسکریپت خوب کمسیستم های زیادی رو امتحان کردم ، که آخر سر رسیدم به پرستاشاپ 1.5 رو نصب کردم و بعد که الان رفتم رو 1.6اولش زیاد انتظار نداشتم سایت خوبی از آب در بیاد ، از درگاه پارس پال و زرین پال و پی لاین استفاده میکردم تا دیدم نه انگار فروش داره رفتم براش نماد گرفتم و بعد درگاه مستقیم بانک ملت اینجاست که باید از زحمتهای تیم پرستا شاپ فارسی تشکر کنم خیلی وقته زیاد بهش نمیرسم یعنی مقالات عمومی نمیزارم و فقط سفارشات و مقالات اختصاصی رو که مشتریان میخوان رو براشون تهیه میکنم و میزارم تو سایت تا خرید کنن قالبش هم قالب پیشفرض 1.6 هست کار منو رامیندازه بخاطر همین هزینه اضافه برای تهیه قالب نکردم بازم دوستان عزیز نظر یا پیشنهاد و انتقادی دارین بفرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .