salambaba.com ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 ماژول اسکرول بالا رونده پرستا شاپدر این نوشته از بانه وب به سراغ یکی دیگر از ماژول های کاربردی پرستاشاپ میریم ابتدا توضیحاتی در مورد ماژول:توضیحات محصول: ماژول اسکرول بالا رونده پرستا شاپ http://ft.trillian.im/f93bb89ee60785b911d49d067ddb05227e03f805/6sQu4pXgJgklJ6b1AULNR10jivJKT.jpgاسکرول بالا روندهماژول بسیار جذاب و کاربردی Scroll To Top که یک دکمه بالارونده jQuery در گوشه سمت راست سایت شما ایجاد میکند . از قابلیت های این افزونه می تواند به قابلیت تغییر تصویر دکمه ، تعییر سرعت بالا رفتن و ست بودن در تمامی مرورگرها اشاره کرد . برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید . جهت در یافت ماژول:به ماژول اسکرول بالا رونده پرستا شاپhttp://baneweb.com/ماژول-اسکرول-بالا-رونده-پرستا-شاپ امید وارم که بتوانید استفاده کنید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 دوست من فایل ها رو باید پیوست کنید. در غیر این صورت مجبور به حذف تاپیک میشم.دلایلش هم واضح هست و فکر نکنم نیاز به توضیح باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در آذر 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 چشم اقا دانوشبازم دارم حتما این کارو انجام میدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 چشم اقا دانوشبازم دارم حتما این کارو انجام میدم.سلام بانه وبمن هم یه مدت همین راه رو توی یه انجمن انگلیسی رفتم، و چون فروشگاهت با صنفی که داری لینک می گیری و می دی یکی نیست، کار جالبی نمی شه، ( البته می گم با تجربه ای که توی این زمینه دارم) به نظرم وقت بذاری توی صنف کاری که داری بیشتر جواب می گیری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .