Hojrak ارسال شده در اسفند 27، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2011 دوستان عزیز این تارخ و ساعتی که تو قسمت مدیریت هست اشتباهه.چه جوری میشه درستش کرد؟برام مهمه بدونم مثلای یک مشتری چه روز و ساعتی خرید کرده.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 در بخش مدیریت روی تنظیمات کلیک کنید و در انتهای صفحه محدوده زمانی را روی asia/tehran تنظیم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 دانوش جان واسه من هم غلطه رفتم تنظیمات رو دیدم درسته ولی وقتی ساعتی که تو ایمیل پرداخت هست رو با ساعت سایت چک می کنم سایت یه نیم ساعتی فک کنم جلوهِ. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 احتمال داره ساعت سرور درست نباشه. باید از سرویس دهنده هاست هم سؤال کنید. اگه نه فکر کنم مربوط میشه به عقب و جلو رفتن ساعت کشورها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .