ayjoonn ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 سلام ، من یه ماژول میخوام که موجودی وقتی تموم میشه بنویسه موجود نیست وقتی تولید نمیشه بنویسه توقف تولید وقتی میخواد یه محصول جدید بیاد بنویسه بزودینیاز نیست که یه ماژول پیچیده باشه بصورت دستی میخوام باشه اگه راه حلی غیر ماژول هم داره بگید.در شاخه محصولات روی عکس بنویسه و در صفحه جزییات جلوی نام محصول و روی عکس بنویسههزینه و زمان رو بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 اگه این ماژول رو می خواین از طریق بازارچه اقدام کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در دی 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 اگه این ماژول رو می خواین از طریق بازارچه اقدام کنیناز طریق بازارچه چیکار کنم؟قسمتی برای سفارش ماژول داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 اگه این ماژول رو می خواین از طریق بازارچه اقدام کنیناز طریق بازارچه چیکار کنم؟قسمتی برای سفارش ماژول داره؟در مجموع اگر ماژولی مد نظر دارین و در ماژول های موجود نیست، به بازارچه مراجعه کنین، از طریق فرم تماس با ما، خواسته تون رو بیان کنین، مدیران بررسی می کنن و پاسخ رو بهتون اعلام می کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masoudpsp ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 سلام خدمت اساتید در بازارچه هیچ پلاگینی هنوز با این نام نزاشتیدپست اول واسه 6 ماه پیشه می خواستم بدونم همچین ماژولی میشه واسه پرستا درست کرد؟ من اصلا گیر نیاوردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 باید از طریق تماس با ما بازارچه سفارش بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 این موضوع کلا ماژول نمیتونه باشه ماژولی میشه همراه با شخصی سازی برای هر سایت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .