moein170 ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 با سلام خواستم بدونم ماژول پرداخت مهمان برای پرستا شاپ 1.6 هم هست ؟؟ لطفا درصورت وجود لینک دانلود را قرار بدید من در بازارچه نتونستم پیدا کنم.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 با سلام خواستم بدونم ماژول پرداخت مهمان برای پرستا شاپ 1.6 هم هست ؟؟ لطفا درصورت وجود لینک دانلود را قرار بدید من در بازارچه نتونستم پیدا کنم.با تشکرپرداخت مهمان ماژول نداره توی تنظیمات سفارش یا محصول هست که باید فعال کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moein170 ارسال شده در دی 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 من پرداخت مهمان رو فعال کردم اما اصلا مناسب نیست ؟ چه از لحاظ ظاهری و چه عملکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 من پرداخت مهمان رو فعال کردم اما اصلا مناسب نیست ؟ چه از لحاظ ظاهری و چه عملکرداز طریق بازارچه خواسته تون رو مطرح کنین، ببینین ماژول پرداخت مهمان طراحی کردن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alfredooo ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 من هم با moein170 موافق هستم،ماژول پرداخت 1 مرحله ای داخل پرستا شاپ خیلی دردسر داره و هیچ فرقی با 5 مرحله ای نداره (چون خریدار باید دوباره تمامی اطلاعات خودش رو وارد کنه)مورد دیگه که در پرداخت 1 مرحله ای اذیت کنندس، بخش ارسال محصول هم (با اینکه کالا بصورت دانلودی است) باز هم در صفحه نمایش داده میشه.از دوستان پیشکسوت و دود چراغ نفتی خورده در حوزه برنامه نویسی، تقاضای طراحیِ ماژولِ پرداختِ 1 مرحله ای بدون ثبت نام، و دریافت فایل پس از پرداخت داریم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 ماژول سبدخرید ویژه فروش فایل رو از بازارچه خریداری کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .