amin233 ارسال شده در اسفند 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2011 با سلام و احترام خدمت دوستان واعضاي اين تالار يك اصلاحيه اي در پرستا نياز داشتم انشا الله كه دوستان كمك كنند در فروشگاه من حدود 3000 محصول دانلودي است و از طرفي حجم آنها زياد است و هم از طرفي مدام ميبايست آنها را تغيير و به روز كنم لذا از اينكه آنها رو روي هاستي كه خود فروشگاه را نصب كرده ام آپلود كنم غير قابل انجام استوتصميم به آپلود محصولات را بر روي هاست خانگي(شخصي )اي كه خودم با داشتن آي پي وليد و برنامه هاي ساده اي همچون آپاچي راه انداخته ام را دارم. لذادرخواست تغيير در برنامه را به اين صورت كه هنگامي كه در محصول جديد، فايلآن را هم آپلود ميكنيم، به جاي اينكه آن فايل را در شاخه دانلود، از شاخه پرستا شاپ ،آپ لود كند .در هاست و آدرس ديگر(كه در اصل همان هاست خانگي من است كه تنطيمات آن را انجام داده ام)آپلود كند.همچنين در صورت انجام اين كار محصولاتم را بصورت گروهي در ديتا بيس اضافه ميكنم(هنگامآپلود فايل، پرستا فايل را به اسم رندومي تغيير نام ميدهد و هنگام دانلود مجددا آن را به نام اصلي تغيير ميدهد كه اين مورد به نظر من ربطي به اينكه آپ لود فايل در چه آدرس و مكان و شاخه اي انجام بشود را ندارد. لطفا در اين مورد بنده را راهنمايي كنيد (هر چقدر خودم در فايلهاي پرستا ور رفتم جايي را نديدم كه مسير آپ لود را نوشته باشد. با تشكر فراوان ايمانيان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در فروردین 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 با سلام مجددبه خدا برام مهمه اگه كسي ميتونه راهنمايي ام كنه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 ینی شما سرور شخصی و اونهم خونگی دارین و برای امنیت بیشتر میخاین محصولات رو روی این سرور نگهداری کنین ؟ 1.از امنیت این روش مطمئن هستین ؟ 2.نمیدونم تو ایران هستین یا خیر ولی باید برای پهنای باند مناسب و دسترسی 24/7 کاربرها فکری کرده باشین. 3.چرا از یه سرور مجازی امن استفاده نمیکنید ؟ 4.اسم فایل ها توسط پرستا رمزگذاری میشه ، فولدر آپلود رو هم میتونید از طریق کنترل پنل غیر قابل دسترس و نفوذناپذیر کنین ، و البته از طریق تغییرات فایل .htaccess دسترسی روبوتها و برنامه های rip رو هم میتونید ببندین ، چیز دیگه ای لازم دارین ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin233 ارسال شده در فروردین 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 ینی شما سرور شخصی و اونهم خونگی دارین و برای امنیت بیشتر میخاین محصولات رو روی این سرور نگهداری کنین ؟ 1.از امنیت این روش مطمئن هستین ؟ 2.نمیدونم تو ایران هستین یا خیر ولی باید برای پهنای باند مناسب و دسترسی 24/7 کاربرها فکری کرده باشین. 3.چرا از یه سرور مجازی امن استفاده نمیکنید ؟ 4.اسم فایل ها توسط پرستا رمزگذاری میشه ، فولدر آپلود رو هم میتونید از طریق کنترل پنل غیر قابل دسترس و نفوذناپذیر کنین ، و البته از طریق تغییرات فایل .htaccess دسترسی روبوتها و برنامه های rip رو هم میتونید ببندین ، چیز دیگه ای لازم دارین ؟؟با سلام و تشكر اينكه گفتم سرور خونگي مثال زدم و كلا روش كار رو ميخواستم .به قول شما شايد رو سرور مجازي و يا حتي روي يك هاست ديگه آپلود كنمفقط ميخواستم راهنمايي ام كنيد كه چطور ميتونم مسير آپلود فايلها رو به جاي اينكه تو شاخه دانلود از شاخه پرستا بزاره تو مسير ديگه اي كه من بهش ميدهم (مثلا هاست ديگه يا سرور ديگه اي) قرار بدهد.تو چه فايل و كدي از برنامه پرستا مسير آپلود رو مشخص ميكند كه برم و تغيير ش بدهمواگه نه كليه كارهايي كه روي فايل مانند كد گذاري و تغيير نام و امنيتي كه ميزاره ، بر قرار باشه ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaaa ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 بعیده بشه چنین کاری کرداینطور که شما میگن هدفتون اینه که به جای آپلود فایل از برنامه های تبدیل سیستم به سرور استفاده کنین و کاربرا از کامپیوتر شما دانلود کنن درسته؟اگه بشه چنین کاری کرد مطمئنا" شما رو میتونن هک کنن و به بقیه فایل های سیستم شما دسترسی پیدا کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2012 دلیل این کار چی میتونه باشه؟هاست دانلودی شما چه مزایایی داره؟چرا سایت رو هم روی همون هاست نصب نمیکنید تا مشکلاتتون حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .