jafar007 ارسال شده در دی 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2014 سلام میخواستم بیینم تو پرستا شاپ میشه کاری کرد یا ماژولی هست که قسمت shopnow این سایت رو بشه باهش درست کرد؟http://www.precisionroller.com/ سمت چپ تصویر یه قسمت هست به اسم shop now که سه تا دراپ دان داره که با انتخاب هر کدوم داپ دان دومی فعال میشه و اطلاعات مربوط به اون کتگوری که انتخاب شده رو نشون میده . میخواستم ببینم راهی هست که به این صورت تو پرستا شاپ عمل کنم؟ من با جوملا کار میکنم و می خواستم با جوملا درستش کنم ولی وقتی با این سی ام اس آشنا شدم دیدم امکاناتش خیلی بهتره برا همین میخوام با پرستا شاپ درستش کنم . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2014 سلامماژول جستجوی لایه ای ، محصولات رو فیلتر میکنه ولی به این صورت مرحله ای نیستبرای این حالت نیاز به یک ماژول حرفه ای داریدمیتونید از بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar007 ارسال شده در دی 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2014 مرسی دوست عزیزماژول جستجوی لایه ای زا کجا میشه پیداش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2014 با سلامدر قسمت ماژول ها به نام ناوبری لایه ای هستمیتونید فعال و پیکربندیش کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .